Iconic by Tanja

Tanjas Gästbadrum med sekelskift­scharm

I trävillan från 1912 bor mamma Tanja, pappa Alexander, döttrarna Elsa, Hermine och hunden Emma. I en omfattande renovering har de låtit ta fram den ursprungliga stilen i en kombination med modern inredning och detaljer - något som återspeglar sig även i badrummen.

Bastun blev drömbadrum

I gästbadrummet i anslutning till gästrummet har Tanja och Alexander valt att lägga marmorplattor i storleken 20x20 cm på golvet och i själva duschutrymmet. Till det en ljusgrå fog. Bröstpanelen och dekorlisterna är målade i vitt och på väggen en ljusgrå färg.  Detta badrum är helt ombyggt och var tills för några månader sedan en ledsen gammal bastu utan aggregat som aggerade som förråd. Tanja & Alexander har valt att ta fram den äldre stilen som rimmar med huset som har byggår 1912. 

Duschvalet motiverar Tanja så här:

- Vi gillar verkligen dessa duschdörrar då de smälter in i båda moderna och äldre miljöer samt går att fälla in helt så att det blir större yta på golvet.

Fler bilder på Instagram

Om Tanja

Tanja älskar inredning och det kreativa och driver vid sidan av sitt arbete på ett IT/Management-bolag även företaget Deco by Deco som förvandlar, förädlar och förfinar ditt hem med hjälp av inrednings- och renoveringshjälp.

Mer inspiration

Badrums­inspiration

Mässing i badrummet

Nu erbjuder vi alla våra ARC-duschväggar samt LINE handdukstork i den härliga gyllene finishen som vi alla älskar!

Läs mer

#iconicbyme

ICONIC by Karinada

En underbar badrumsdröm i marmor med varma och trendiga inslag av mässing och ek.

Läs mer

#iconicbyme

Är du vår nästa ICONIC by ME-profil

Skryt lite om ditt INR-badrum! Dela din bild på Instagram och få chans på att bli vår nästa ICONIC by ME-profil!

Läs mer