Iconic by Nina

Nina lyxiga badrum i svart och natur

Personlige tränaren Nina ville skapa ett badrum som andades lyx och unikitet med naturliga element i materialvalen. Resultatet blev ett slående vackert badrum i Ninas egen stil där avkoppling och inre harmoni är genomgående tema.

svarta detaljer i fokus

Det var viktigt för Nina att badrummet skulle kännas personligt, och med svart som genomgående tema blev det ju en del att tänka till om:

– Om man ska renovera badrum så tycker jag att man ska lägga lite extra tid på att hitta den perfekta lösningen så att resultatet blir helt ditt eget badrum och inte blir som alla andras. Genom att använda svart som huvudfärg blev det såklart extra viktigt att få till en bra belysning och att övriga val matchade samtidigt som de behövde skapa kontrast. Så vi valde svart krom istället för blank krom på blandarna, grått duschglas istället för klart samt vita tvättställ och WC-stol för att fånga upp ljuset. Kommoden i ek skapar kontrast mot det svarta samtidigt som träet ger lugn och ro. 

Den runda spegeln med LED-belysning bakom kanten blev en personlig favorit. Den ger både karaktär och stämning till badrummet.

Mer om spegeln

Från målbild till drömbadrum

Som personlig tränare förstår Nina vikten av en privat plats där kropp och själ kan finna ro i en aktiv vardag. Målbilden var klar tidigt men vägen dit var inte helt enkel. Så här berättar Nina:

– Min vision var att skapa ett unikt och lyxigt badrum med prägel av naturelement – ett hemmaspa där jag och familjen kunde finna ro och ladda batterierna. Jag hade en tydlig målbild genom hela projektet men det var inte helt enkelt att hitta de rätta materialen och produkterna. Efter många, många timmars arbete blev slutresultatet helt enligt min originalvision. Äntligen har jag fått mitt drömbadrum!

Nina valde svartlackerat krom på blandarna istället för blankt, och grått duschglas istället för vanligt klarglas på duschdörren EPIC 1 Plus från INR.

Handdukstork med karaktär

Handdukstorken LINE från INR är ett exempel på en produkt som är både snygg och praktisk - och som går att få i linje med sin personliga stil. Förutom att hålla dina handdukar varma och goa adderar den stilrena ljusranden i LED på toppen en skön stämning till rummet. Lägg därtill att du kan få handdukstorken i blankt eller mattborstat stål, polerad mässing, lackerad i vit eller svart – eller i helt valfri NCS-färg.

Vilken LINE blir din personliga favorit?

Mer om LINE

LINE Handdukstork i svart.


Om Nina

Namn: Nina Halgrimsen

Bor: Sti Norge

Ålder: 35

Yrke: Personlig tränare

Intressen: Inredning och stil – och träning!

Ninas Instagram

Produkter och material

Duschvägg EPIC 1 Plus från INR

Rund spegel från INR

Handdukstork LINE från INR

Blandare från Tapwell

Kommod och tvättställ från Copenhagen Bath

Golvklinker Betulla wood home från Marazzi

Väggklinker Black wood 30x120 mm från Marazzi

Mosaik i duschen heter Ferro från Original Style


Mer inspiration

Inspiration

Badrumstrender 2019

I år har våra trendanalytiker identifierat tre stilar med var sin härlig färgpalett: 'Sensuous Sphere', 'City Vibes' och 'Urban Eco'. Vilken tilltalar dig mest?

Läs mer

Badrums­inspiration

INR Black Edition

Det är inte kvadratmetrarna som avgör upplevelsen, däremot de ytterst väl valda detaljerna och i år är ett svart badrum verkligen hett!

Läs mer

#iconicbyme

Är du vår nästa ICONIC by ME-profil

Skryt lite om ditt INR-badrum! Dela din bild på Instagram och få chans på att bli vår nästa ICONIC by ME-profil!

Läs mer