Iconic by Maja

Färgstarkt och tonsäkert hemma hos Maja

Som bloggare skriver hon spontant och träffsäkert om konst, litteratur, mode och inredning. Och snart kommer boken om hudvårdsprodukterna du rör ihop hemma i köket. För Maja Hattvang kommer orden lätt. Men även skrivandet kräver sin egentid. Utan morgonritualen i badrummet blir ingenting gjort. Helst låser hon in sig med Rachmaninov strömmande ur högtalarna.

HARMONI AV FÄRG

Majas drömbadrum är färgstarkt och uttrycksfullt. Hon målar gärna om rummen hemma för att få de rätta färgharmonierna. Därför är det ju helt givet att Maja skulle välja kommod i en exakt kulör. Den rosa badrumsmöbeln är från serien GRAND. Också duschväggen är något utöver det vanliga. Det är en EPIC i 10 mm tjockt Opal frost glas som med elegant tyngd svänger på blankpolerade pivotbeslag.

Den rosa GRAND-kommoden med delad front har här lackerats i kulören NCS S 1040-Y90R och prytts med handtag C i mässing. Dessutom har den extrautrustats med inbyggda trådlösa högtalare, som skapar extra stämning när du gör dig i ordning i badrummet. Högtalarna är utvecklade tillsammans med Orlo, kända för små högtalare med riktigt bra ljud, och styrs via din smarttelefon eller surfplatta.

Mer om GRAND 

I duschen kan man låta bekymren skölja bort under den härliga takduschen och kanske blir handduschen en låtsasmikrofon när ingen annan ser? Scenen är din!

De karismatiska förvaringsmodulerna, WETTERN, är en serie i supertåligt kompaktlaminat, vit med svart kärna. De finns att få både med och utan lucka, liggande eller stående och i flera storlekar.

DETALJERNA GÖR SKILLNADEN

Om du bygger ett helt nytt badrum kan du slå på stort och välja att montera in en EPIC som i det närmaste svävar med beslag som är nedsänkta i golvet och infällda i taket. Då ska du kika på plusmodellerna i serien. På bilden syns en EPIC-dörr i modell 2 med ovanpåliggande golvbeslag.

Mer om EPIC


Mer inspiration

Alternativ för badrumsmöbler

INR Accent

Få din badrumsmöbler lackerad i din favoritfärg eller välj en av våra 6 accent-kulörer. Alltid med vår tåliga TX-lack.

Läs mer

Serier

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - marknadens tåligaste ytbehandling - och längsta garanti.

Läs mer

Inspiration

Badrums­inspiration

Inspirationen till det rum i ditt hem där livets viktigaste förberedelser sker. Badrummet.

Läs mer