Iconic by Helin

Idel harmoni hemma hos Helin

Hon ser en värld full av skönhet, men tycker att vi stirrar oss blinda på ytan. Som street caster hittar Helin karaktärerna som kameran älskar. Hennes känsla för det udda är redan upptäckt av filmare och regissörer. Själv hoppas hon kunna bidra till ett mindre stereotypt skönhetsideal. Yogan hjälper när hon behöver söka sig inåt. Eller så blir det badrummet och köket, de enda rum hon egentligen behöver.

harmoniska och Ljusa färger

Det är lätt att föreställa sig hur Helin rullar ut sin yogamatta på badrumsgolvet och startar dagen med en serie energigivande solhälsningar. För Helin är det centralt att leva naturligt i betydelsen hälsosamt, med yoga som livsnerv. Hon träffar medvetna miljöanpassade val när det handlar om inredning som matchar hennes personlighet. Med harmoniska och ljusa färger på badrumsinredning, golv och väggar, tillsammans med inslag av trä och gröna växter skapas en genomgående känsla av lugn. På så sätt blir badrummet en alldeles egen rogivande oas, trots att storstadens puls inte är långt utanför lägenhetsdörren.

Genom att välja just en LINC duschhörna skulle Helin få en svensktillverkad duschlösning med 15 års garanti som lever upp till Nordens tuffaste krav på miljöanpassad konstruktion, tillverkning och materialval med lång hållbarhet. Därför kan alla LINC-duschar stoltsera med att vara märkta med Svanen. Duschhörnan LINC Niagara är perfekt i mindre badrum där duschutrymmet blir praktiskt avskärmat så att du undviker att stänka ner hela rummet, samtidigt som det blir gott om svängrum inne under takduschen. När duschen inte används går det fint att vika in de mjukt välvda dörrarna mot hörnet så att du frigör golvyta. På samma sätt kan dörrarna svängas upp fullt utåt, vilket underlättar rengöringen. 

Designserie LINC

Kommod AIR 90 i 'White Ash' med spegelskåp HALOMORE. Handdukstork LINE. Duschhörna LINC Angel Original med takdusch MIST.

Handdukstorken LINE är också miljöanpassad på så sätt att den har så låg effekt som 29 W att den blir energisnål i drift. När duschhandduken hängs luftigt runt den vertikala stången på en LINE torkar den smartare än när du tvingas vika den i flera lager för att få plats på traditionell handdukstork i form av en stege, som dessutom ofta drar många gånger mer el.

Du kan också stänga av LINE genom en enkel knapptryckning i upptill, om du skulle resa bort några dagar. Då släcks också LED-lampan som annars ger en smal strimma av blått ljus i toppen. LINE finns att få i vitt eller svart, blankpolerad eller mattborstad aluminium. Det finns matchande små krokar att komplettera med för att få en enhetlig stil.

Lätt och luftigt med nya AIR

Nya möbelserien AIR ger badrummet en lätt känsla utan att ge avkall på praktisk förvaring. Just behovsanpassad förvaring är avgörande för ett lugnare intryck. Dels finns det hyllor bakom den runda spegeln som kan öppnas som en dörr och har en förstoringsspegel på insidan. Dels har kommodens mjukstängande lådor både rymd i sig, men också genomtänkt fackindelad inredning i två våningar som tillval med tillhörande lock. Ett eluttag i kommoden gör det smidigt att gömma undan apparater såsom hårtork, locktång eller rakapparat. Handdukshyllan på benställningen skapar utöver en modern look på din badrumsmöbel, smidigt förvaringsutrymme för en eller två högar med mjuka handdukar, så att du slipper gå ut i ett annat rum för att hämta en ny.

Designserie AIR

Ett eluttag i kommoden gör det smidigt att gömma undan apparater såsom hårtork, locktång eller rakapparat. 

Andra har också besökt

Hemma hos

ICONIC by Peter

I salongen är ordning A och O. Rakkniv, sax, kam, skäggolja, vax och pomada– allt på sin plats. Precis som hemma i Peters badrum.

Läs mer

Inspiration

Badrums­inspiration

Inspirationen till det rum i ditt hem där livets viktigaste förberedelser sker. Badrummet.

Läs mer

Inspiration

Badrumstrender

Färgerna går dels åt de jordiska, varma tonerna men vi hämtar också inspiration från vår nordiska vildmark där naturens alla kalla nyanser av blått och grönt sköljer över oss och hjälper oss att hitta lugnet.

Läs mer