Iconic by Maria Lundqvist

i Anders knackar på

När skådespelerskan Maria Lundqvist och hennes Kristoffer bestämmer sig för något ger de sig inte i första taget. Det fick den tidvis lätt överhettade snickaren Anders Öfvergård erfara när han knackade på i villan utanför Göteborg.

Med drömmar om glasmosaik på väggarna i badrummet ställdes både kompetens och samarbetsvilja på prov men slutresultatet blev som paret önskat – ett verkligt personligt drömbadrum med lyxig känsla in i minsta detalj...

Glasmosaik var nummer ett på Marias lista. Och sen den gnistrande mässingen som hon önskade på både handdukstorkar, blandare och duschvägg. Handdukstorkarna i mässing heter LINE och kommer från INR. Blandarna kommer från Tapwell.

Mer om LINE

De elektriska handdukstorkarna lyser blått i toppen när de är påslagna och drar inte mer el än en vanlig glödlampa. LINE

När det kom till val av duschvägg stod återigen mässingen i fokus. Valet föll på en dusch ur INRs duschserie ARC med 8 mm klart glas som framhäver den vackra glasmosaiken.

Mer om ARC

Mer inspiration

Hemma hos

Iconic by Ebbe och Ida

I premiäravsnittet av Grand Design Sverige får vi följa Ebbe och Ida som bygger sitt drömhus i Grötlingbo på Gotland med inspiration hämtad från en klassisk gotländsk lada.

Läs mer

Hemma hos

Iconic by Desirée

Ur visionen om ett bättre planerat badrum med utrymme för såväl funktion som estetik tog det nya drömbadrummet så sakteliga form. 

Läs mer

Inspiration

Badrums­inspiration

Inspirationen till det rum i ditt hem där livets viktigaste förberedelser sker. Badrummet.

Läs mer