#iconicbyme

Hemma hos ...

Hur ser det egenligen ut hemma hos kändisbarberaren Peter Mannerstål eller Metromodes egna stylingproffs Evelina? Eller varför inte titta in hos sjuksköterskan Karina i Trondheim? Här samlar vi våra bästa "Hemma hos"-reportage kopplat till vår @inr_iconicbyme på Instagram. Se och inspireras av hur andra mer eller mindre kända personligheter har inrett sina badrum.

Iconic by Makeupevelina

"Ibland stänger jag in mig i badrummet, tänder ett par ljus, har på badrumsspegelns belysning och lägger en ansiktsmask. Där och då känns det verkligen som jag har mitt alldeles egna lilla spa här hemma!"

Titta in i Evelinas badrum

Iconic by You? Iconic by Me!

För dig som har ett helt vanligt, härligt badrum skapade vi Iconic by Me – en chans för dig som precis städat undan det sista av byggdammet att få en välförtjänt stund i rampljuset. Och en möjlighet för dig som står i startgroparna att få en glimt av ”the real thing”, innan du tar de sista avgörande besluten. Vill du vara med? Tagga din bästa bild med #iconicbyme på Instagram så får vi alldeles säkert kontakt.

De mest inspirerande bidragen repostar vi på @inr_iconicbyme

Hemma hos ...

Iconic by Makeupevelina

Evelina Andersson är en av Metromodes toppbloggare och en av Sveriges mest anlitade makeupartist och hårstylist. Följ med på Evelinas väg till drömbadrummet!

Läs mer

Hemma hos ...

ICONIC by Tanja

I trävillan från 1912 har Tanja låtit ta fram den ursprungliga stilen i en kombination med modern inredning och detaljer.

Läs mer

Hemma hos ...

ICONIC by Karinada

En underbar badrumsdröm i marmor med varma och trendiga inslag av mässing och ek.

Läs mer

Instagram

Hemma hos ...

ICONIC by Peter

I salongen är ordning A och O. Rakkniv, sax, kam, skäggolja, vax och pomada– allt på sin plats. Precis som hemma i Peters badrum.

Läs mer

Hemma hos ...

ICONIC by Helin

Hon ser en värld full av skönhet, men tycker att vi stirrar oss blinda på ytan.
Själv hoppas hon kunna bidra till ett mindre stereotypt skönhetsideal. 

Läs mer

Hemma hos ...

ICONIC by Zafer

Legenden från Barbados: Näst bäst – efter dagens iskalla pass – att få ställa sig i en varm dusch och mindsurfa.

Läs mer