ICONIC by ME

Hemma hos ...

Hur ser det ut hemma hos kändisbarberaren Peter Mannerstål eller hos yogainstruktören och streetcastern Helin? Under konceptet 'Iconic by me' låter vi ett par kända personligheter ta plats med sina högst personliga badrum. Vi tittar även in i ett par för oss tidigare okända personligheters badrum och ser hur de inrett sina drömbadrum...

ICONIC by Maja

Bloggerskan och tillika trendsättaren Maja Hattvang sparar inte in på varken krut eller färg när hon får inreda sitt drömbadrum!

Titta in i badrummet

Iconic by me

ICONIC by Peter

I salongen är ordning A och O. Rakkniv, sax, kam, skäggolja, vax och pomada– allt på sin plats. Precis som hemma i Peters badrum.

Läs mer

Iconic by me

ICONIC by Helin

Hon ser en värld full av skönhet, men tycker att vi stirrar oss blinda på ytan.
Själv hoppas hon kunna bidra till ett mindre stereotypt skönhetsideal. 

Läs mer

Iconic by me

ICONIC by Zafer

Legenden från Barbados: Näst bäst – efter dagens iskalla pass – att få ställa sig i en varm dusch och mindsurfa.

Läs mer

Sommarkänsla året om i surfarens badrum

Iconic by Zafer

Hur ser det ut hemma hos dig?

@inr_iconicbyme heter vårt Instagram-konto där vi dagligen repostar badrumsbilder som vi taggats med och som innehåller någon av våra produkter. Var inte blygsam – vi vet att det finns många där ute som längtar efter att få se just ditt badrum! Bläddra nedåt för ett par utvalda favoriter via Instagram eller läs mer om hur du bli en Iconic by me-profil, du med!

Delta i Iconic by Me

Iconic by me

ICONIC by Nina

Personlige tränaren Nina ville skapa ett badrum som andades lyx och unikitet med naturliga element i materialvalet. Så här blev det!

Läs mer

Iconic by me

ICONIC by Tanja

I trävillan från 1912 har Tanja låtit ta fram den ursprungliga stilen i en kombination med modern inredning och detaljer.

Läs mer

Iconic by me

ICONIC by Karinada

En underbar badrumsdröm i marmor med varma och trendiga inslag av mässing och ek.

Läs mer

Instagram