Iconic by Desirée

Hemma hos

Lyxigt badrum med smarta lösningar i city-lägenheten

När renoveringsturen äntligen kom till badrummet var Desirée och hennes man helt överens: Jacuzzin skulle bort. Ur visionen om ett bättre planerat badrum med utrymme för såväl funktion som estetik tog det nya drömbadrummet så sakteliga form. Men vägen till drömbadrummet skulle visa sig vara allt annat än spikrak...

Vi började i duschen

– Det första vi började planera var duschväggen och därefter badrumsinredningen. Inte kakel, inte färg, inte planritning. Valet föll snabbt på INR som vi tycker har snygga och genuina produkter. Vi valde en vägghängd kommod från möbelserien AIR och en matchande spegel där jag kan dimra ljuset och anpassa efter tidpunkt på dygnet. Duschväggen kommer från serien ARC Frame. Handdukstorken heter BOW.

Duschserie ARC Frame

Lösningen som räddade projektet

– Jag är så otroligt nöjd och glad över slutresultatet. Men ska jag vara helt ärlig så fanns det en period då jag inte kände att det skulle bli riktigt hundra. Det var ganska jobbigt ett tag. Jag försökte på ritning efter ritning trolla bort tvättmaskinen och torktumlaren men det blev aldrig riktigt bra. Men andra dagen in i renoveringen kom jag plötsligt på idén att bygga upp och in maskinerna i en pelare och när den poletten väl ramlat ner så fanns det inget annat alternativ. Det bara skulle ske och ja, blev så otroligt bra!

Möbelserie AIR Solid

Badrumsspeglar

Jag ville skapa ett modernt badrum som andades harmoni och lade därför fokus på naturliga material men även smarta ljuskällor, ljud och doft som hjälper mig att snabbt komma ner i varv efter en lång dag.

Vem bor här?

Desirée är 44 år och bor i Solna och arbetar som Office Manager. Förutom sitt stora intresse för heminredning är det träning, bakning, resa och att umgås med vänner som förgyller hennes vardag.

Produkter och material

  • Kommod AIR från INR
  • Spegel TOUCH 120 från INR
  • Blandare SLEEK från INR
  • Handdukstork BOW från INR
  • Duschvägg ARC 20 Frame från INR
  • Blandarvägg från tidigare sortiment
  • Klinker träimitation Porcelanosa Lexington Maple 120x45 cm
  • Väggkakel Piazen Sand 30x60 cm
  • Golvklinker Centro Cement Bone 30x60 cm

Relaterade sidor

Hemma hos

Iconic by Vibeke

Målet var ett badrum där alla fem i familjen kan vistas – och trivas – samtidigt. Resultatet? Ett rum fyllt med estetik, funktion och massor av syskonkärlek.

Se mer

Hemma hos

Iconic by Villa Nordic Stories

Drömmen var ett hus som skulle kännas som att vara på semester året om. Lyckades de? Kom med och upplev Paulina och Jukkas hem.

Se mer

Hemma hos

Iconic by Ebbe och Ida

Hälsa på hos Ebbe och Ida som byggde sitt drömhus i Grötlingbo på Gotland med inspiration från en klassisk gotländsk lada.

Se mer