Iconic by Desirée

När renoveringsturen äntligen kom till badrummet var Desirée och hennes man helt överens: Jacuzzin skulle bort. Ur visionen om ett bättre planerat badrum med utrymme för såväl funktion som estetik tog det nya drömbadrummet så sakteliga form. Titta in i Desirées härliga badrum där klinker med träimitation och detaljer från naturen samexisterar med fräscha, vita badrumsmöbler, en stilren duschvägg i 8 mm glas och en badrumspegel med smart teknik och dimbar belysning för den perfekta starten på vilken trött måndagmorgon som helst...

Duschvägg ARC 20 Frame i 8 mm glas och blandarvägg från tidigare sortiment. Handdukstork BOW

Kommod AIR 120 i Premium White med TX Top Extreme™ och dimbara spegeln TOUCH 120

– Vi började i duschen

Det första vi valde till det nya badrummet var blandarväggen från INR. Att vi skulle ha just den var det första som blev klart - inte kakel, färg eller planritning. Vi föll båda för den smarta förvaringen bakom väggen plus att det gick att klä den i valfritt kakel för en enhetlig inbyggd känsla. Genialiskt, tyckte vi.

Sen började vi planera själva duschväggen och badrumsinredningen och även här föll valet på INR som vi tycker har snygga och genuina produkter. Vi valde en vägghängd kommod från INRs AIR-serie och en matchande spegel där jag kan dimra ljuset och anpassa efter tidpunkt på dygnet. Och efter mitt eget humör för den delen. 

Badrumsmöbler

Jag ville skapa ett modernt badrum som andades harmoni och lade därför fokus på naturliga material men även smarta ljuskällor, ljud och doft som hjälper mig att snabbt komma ner i varv efter en lång dag.

Vad är du mest nöjd med i badrummet?

- Helheten! Jag är så otroligt nöjd och glad över slutresutlatet. Helt ärligt så fanns det en period då jag inte kände att det skulle bli riktigt hundra eftersom det var så mycket jag ville få plats med till exempel en tvättmaskin och torktumlare. Men det löste sig. Jag älskar mitt nya badrum!

Kommoderna i AIR finns i många varianter och bredder 

Kommodens djup på 500 mm ger gott om förvaring både i lådorna och ovanpå bänkskivan

Om Desirée

Desirée är 42 år och bor i Solna och arbetar som Office Manager. Förutom sitt stora intresse för heminredning är det träning, bakning, att resa, spela padel och att umgås med vänner som förgyller hennes vardag.

Produkterna

Kommod AIR 120

Spegel TOUCH 120

Blandare SLEEK

Handdukstork BOW

Duschvägg ARC 20 Frame

Blandarvägg från tidigare sortiment

Allt från INR

Materialen

Träimitation
Porcelanosa Lexington Maple
120x45 cm

Väggkakel
Piazen Sand
30x60 cm

Golvklinker
Centro Cement Bone
30x60 cm

Andra har också besökt

Inspiration

Hemma hos

Hur ser det ut hemma hos kändisbarberaren Peter Mannerstål eller Metromodes stylingproffs Evelina? Se och inspireras av hur andra mer eller mindre kända personligheter har inrett sina badrum.

Se mer

Hemma hos

Iconic by Blankens

Modejournalisten och entreprenören Cecilia Blankens bytte Los Angeles mot Stockholm. I ett samarbete med INR får vi följa Cecilias renovering av husets badrum.

Se mer

Inspiration

Badrums­inspiration

Välkommen till en värld av trender och inspiration för badrum – skapat för dig som är i färd med att planera och inreda ett nytt badrum.

Se mer