Nordic Tranquility

Den modulbaserade och taktila badrumstrenden för och av urbana vildmarksälskare

Rustikt, avkopplande och elegant med färger från naturens alla kalla gröna och blå toner. Nordic Tranquility är badrumstrenden för den urbana naturälskaren som vill leva ekologiskt och hållbart och som söker lugnet. Här möter kolonialblått skogsgrönt och blandas upp med en överflöd av nyanser som vi återfinner i den nordiska vildmarken.

Formerna är organiskt rundade och inredningen modulbaserad vilket ger en luftig och lätt känsla som för tankarna till camping. Här är det vi som anpassar oss efter naturen – inte tvärtom – och frågan ”Vad är nödvändigt?” är ständigt närvarande.

GRAND Solid i kulören Sage Green (NCS S 4005-G50Y).

I Nordic Tranquility bjuder vi in havets och skogens alla färger - både de ljusa och de dunkla - och mjukar upp med brunt, beige och gulgrönt. Njut av sköna övergångar från midnattsblått och smaragd till salvia. Runda av med ljusa träslag och cirkulära föremål i till exempel färgat glas för att skapa den rätta känslan.

Vas från AYTM

Jotun LADY 8281 Pale Linden

Med hållbarhet i fokus ser vi mycket av de naturliga materialen såsom trä, keramik, glas och läder. Även återvunnen polyester, ylle och stål har sin givna plats och föremålens ursprung är viktigt. Ytorna är mjuka och inbjuder till att kännas på vilket även de organiska formerna bidrar till.

Jotun LADY 5504 Coastal Blue

Få dina handdukstorkar från INR lackerade i valfri RAL-kulör.

ARC 20 Plus med valfri höjd upp till 2700 mm.

I Nordic Tranquility väljer vi klart glas i duschen för att framhäva de härliga kulörerna på kaklet eller väggfärgen. Själva stilen på duschlösningen är avskalad och enkel. Ett fast duschglas från golv till tak med enkla beslag i krom eller mässing är allt som krävs.

Våra duschlösningar

Att välja din egen kulör på badrumsinredningen är en självklarhet i den här trenden. Likaså att både grundmaterial och ytbehandling säkerställer att produkten håller i det långa loppet. De runda speglarna är helrätt.

Våra badrumsmöbler

Modulbaserade serien AIR kan du variera lite som du själv vill.

< >

Nordic Tranquility

Nordic
Tranquility

 

✓ Blått och grönt med inslag av brunt och beige

✓ En känsla av att överlämna sig till naturen

✓ Naturliga, hållbara material

✓ Taktila ytor - fanér, klinker, keramik, läder

✓ Modulbaserade, funktionella möbler med flyttbar känsla

✓ Organiska former, runda speglar

✓ "Vad är nödvändigt?"

Andra har också besökt

Inspiration

Badrumstrender

Under 2022 sveper de mörka träslagen in över de nordiska badrummen och vi välkomnar badrumstrenden Nordic Woodlands med öppna armar. 

Se mer

Badrumstrender

Nordic Elements

Nordic Homecoming är en vänlig badrumstrend som med influenser från Japan och Italien, tolkat på vårt eget nordiska vis.

Se mer

Badrumsmöbler

AIR Solid

AIR finns i vitt, vitpigmenterad ask samt i skiffergrått. Kombinera med en bänkskiva i slitstark Corian® eller Dekton® i svart eller med marmorkänsla.

Se mer