Nordic Elements

Badrumstrender 2021

En jordnära badrumstrend som tar dig hem till Norden

I en vacker jordig skala från beige och brunt till ljusa gråblå toner bjuder Nordic Elements in både himmel och jord – ja, hela vårt vackra nordiska landskap, för att skapa den plats som vi kan längta hem till och njuta av i ensamhet eller tillsammans med våra kära. 

Nordic Elements är en vänlig badrumstrend som med influenser från Japan och Italien, tolkat på vårt eget nordiska vis, fyller vårt hem och vårt badrum med naturens egna föremål vilket ger avkoppling och lugn. Med generösa ljusinsläpp och färger som harmonierar bjuder vi in naturen i badrummet från morgon till kväll och når ekvilibrium. Badrummet blir en slags hemmahub där vi kopplar upp oss mot avkoppling.

Jotun LADY 10963 Golden Bronze

Färgerna i Nordic Elements går i jordens alla nyanser från beige, brunt och kaffe till kyliga gråblå nyanser. En klassisk skandinavisk och avkopplande färgskala som känns lugn och rustik. Tonen är valfri – satsa på enbart ljust eller mörkt eller mixa för en intressantare och mer levande känsla.

Nyhet 2021 – Bänkskivan LEVEL med infällt tvättställ till GRAND-serien.

Koppla upp dig mot avkoppling. Med kalksten på väggar och golv omfamnar du det nordiska fullt ut och överlämnar åt Moder Natur att styra känslan i badrummet. Välkommen hem!

Naturens egna material dominerar i Nordic Elements . Läder och ull värmer upp och ger en ombonad känsla och är ju så vackert till natursten och de ljusa och mörka träslagen som vi gärna varvar efter tycke och smak. Glas som reflekterar det nordiska ljuset har sin givna plats i rummet - gärna i runda former. Handplockade föremål och hantverk i rotting är en annan detalj som kännetecknar trenden.

Jotun LADY 1288 Granskugga

Vita eller ljusa möbler är självklara inslag i Nordic Elements. Här GRAND Classic med LEVEL bänkskiva med infällt tvättställ i matt porslin. Nyhet 2021.

Nyhet 2021 - Bänkskivan LEVEL Clamshell är ett kvartskomposit med matt yta och underbar kalkstenskaraktär. Finns till alla kommoder i serien GRAND.

Inredning och möbler i vita eller ljusa till mellanbeiga toner skapar den rätta känslan vid sidan av fanér i ljusa och mörka träslag. På kommoden lägger vi gärna en bänkskiva i natursten eller kvartskomposit som är både vacker, tålig och skön stryka fingertopparna över. Låt de vackra och genomtänkta detaljer framhäva möblernas design och skönhet. Tillsammans skapar de en enhet och känslan av att allt hänger ihop på ett naturligt sätt.

Våra badrumsmöbler

Grepplöst vackert och drömskt med GRAND Grip 100 och runda spegeln LOOX.

Njutbar ordning i den upplysta badrumslådan till GRAND Classic. Med enbart naturliga och hållbara skönhetsprodukter givetvis. Så här vill vi vakna på morgonen 2021.

Duschen är funktionell och stilren i sitt uttryck. Men den får gärna ta sitt utrymme för att bekräfta sitt värde. Det är ju trots allt här vi förbereder oss och laddar om inför dagens olika händelser. En duschlösning som anpassas efter rummets unika förutsättningar förstärker känslan av att allt faller på plats och harmonierar.

Våra duschlösningar

Nordens mest exklusiva duschhörna EPIC 13 i 10 mm glas – nu med golvbeslag som fälls ned i kaklet. Nyhet 2021.

Nyhet 2021 – ARC 20 Original Plus i 8 mm glas med valfri höjd upp till 2700 mm.

< >

Nordic Elements

Nordic
Elements


✓ Jordtoner med inslag av blågrå nyanser

✓ Natursten och kvartskomposit

✓ Ljusa och mörka träslag

✓ Naturligt ljus

✓ Rotting, läder och ull

✓ Funktionell dusch i klart glas

✓ Runda speglar

Andra har också besökt

Inspiration

Badrumstrender

Färgerna går dels åt de jordiska, varma tonerna men vi hämtar också inspiration från vår nordiska vildmark där naturens alla kalla nyanser av blått och grönt sköljer över oss och hjälper oss att hitta lugnet.

Se mer

Badrumstrender

Nordic Tranquility

Här möter kolonialblått skogsgrönt och blandas upp med en överflöd av nyanser som vi återfinner i den nordiska vildmarken.

Se mer

Badrums­inspiration

Badrum med trädgård

Välkommen till Köpenhamn och trädgårdsarkitekten Sara som inte ville låta sig begränsas av fyra väggar utan låta gränsen mellan hem och trädgård flyta.

Se mer