Industrial Sway

Form, funktion och teknik i en symfoni med industriella undertoner

Den industriella stilen med sin maskulina touch har varit en stark badrumstrend under flera år. Och det är enkelt att förstå. Den stilrena framtoningen präglad av modern arkitektur och skandinavisk design med en sval färgskala som bas passar i de flesta hem och ger alltid ett stilsäkert och elegant uttryck.

Under 2020 tar stilen ett mer rustikt uttryck och känslan blir mer genuin än tidigare. Nu bjuder vi in naturens egna material i allt större utsträckning och låter kärleken till hantverket synas i stort som smått.

Erik och Johanna om sitt hemmaspa: - Här finner vi lugnet

Hälsa på

Funktionell teknologi

Teknik är ett centralt element i Industrial Sway men bara om den samtidigt är funktionell. Det är viktigt att komma ihåg att badrummets huvudsakliga uppgift är att vara en fristad från stress, inte att bidra till den.

Teknik i badrummet

Autentiskt och rustikt

Kulörerna i Industrial Sway präglas av alla möjliga toner av grått tillsammans med svart och midnattsblått. Glas i olika färger och tjocklekar har sin naturliga plats i Industrial Sway, ofta inramat av svarta eller blankpolerade detaljer. Till möblerna väljer vi gärna svartbetsad etfanér för en ökad rustik känsla och autencitet. Och komplettera gärna med personliga detaljer i läder och skinn för både värme och stil.

Våra material

Skapa stilen

Svart, midnattsblått och alla toner av grått tillsammans med betong sätter tonen i Industrial Sway. Bryt av med växter i dämpade blågröngråa nyanser och föremål i trä och läder eller handgjorda skålar för en personlig touch.

 

 

En industriell känsla med asiatiska influenser

Svartbetsad ekfanér

Rökfärgat glas med blankpolerade detaljer

Serie Rustic från House Doctor

Naturliga material

Att leva funktionellt och hållbart är en central del av Industrial Sway. Förutom de givna materialen som glas, fanér, aluminium och sten som vi gärna kombinerar för att hitta nya oväntade lösningar, provar vi också helt nya kompositmaterial till våra bänkskivor och tvättställ. Det blir både vackert, funktionellt och hållbart.

Möbelserie AIR

Se ljuset!

Med Industrial Sways mörka toner blir belysningen i badrummet extra viktig och här väljer vi smarta och estetiskt tilltalande spegellösningar med reglerbar belysning som du kan anpassa efter både humör och tillfälle. Bluetooth-högtalare i kommoden är en annan nödvändighet för dig som tilltalas av stilen, och givetvis belysning under möblerna.

Smarta badrumsmöbler

harmoni i kontrasterna

Natt, dag, vitt och svart. Varmt, kallt, ljust och mörkt. I Industrial Sway samexisterar motsatserna och harmoni skapas. Titta in i det vackra badrummet på Gotland – en plats med något för alla sinnen.

Hälsa på

Andra har också besökt

Badrums­inspiration

Lysande Innovationer

Unna dig badrumsinredning som bokstavligt talat lyser upp din vardag och fyller dig med mängder av ny energi oavsett om du laddar inför en ny arbetsdag eller en helkväll på stan.

Se mer

Badrumstrender

Bionica

Neutrala toner i beige, vete, vitt och creme med inslag av ljusgrönt eller blå toner sätter tonen. Det enkla livet nära naturen.

Se mer

Inspiration

Badrums­inspiration

Inspirationen till det rum i ditt hem där livets viktigaste förberedelser sker. Badrummet.

Se mer