BIONICA

Släpp in naturen i badrummet och finn ditt inre lugn

Neutrala toner i beige, vete, vitt och creme med inslag av ljusgrönt eller blå toner sätter tonen i Bionica där fokus ligger på just det ljusa och luftiga. Här njuter vi av det enkla livet där det är nära till naturen och där design är mer än bara snyggt.

Det är lätt att leva i Bionica där både material och föremål är framtagna med hållbarhet och funktion i främsta rummet. Kalksten och betong – vilket du föredrar – har sin givna plats i Bionica, gärna tillsammans med ljust trä.

Naturliga övergångar

Med en privat utgång till trädgården från badrummet och vidare in i sovrummet får du sömlösa övergångar mellan dygnets mest naturliga händelser: somna, vakna, duscha, vara. Och belysningen följer förstås med. Att kunna reglera belysning utifrån ditt humör eller din känsla för stunden förstärker lugnet. Förbered dig på njutning som varar från arla morgon till särla kväll.

Skapa stilen

Creme, vete, beige och vitt dominerar.
Bryt av med ljusa gröna och blå nyanser eller varför inte betong för en råare känsla.

 

Vete

Beige och ljus turkos

Jordens toner i gotländsk kalksten

Vitt, ljusgrönt och betong

Välbefinnandet kommer först

Hälsa på hemma hos streetcastern och yogainstruktören Helin som inrett sitt badrum i underbara jordtoner och material med lång hållbarhet.

Hälsa på

Naturens material

Omge dig med naturens egna material och finn lugnet. Gotländsk kalksten är ett naturligt material som passar perfekt i Bionica med sin vackra levande fossilmönstring i creme och beige. Även betong passar stilen men ger en något råare känsla till badrummet. Till tvättställen väljer vi porslin eller kompositsten, båda mycket hållbara och vackra.

Våra material

Hållbarhet i fokus

Materialen i Bionica är naturliga och hållbara. Ljust trä, fanér, betong, porslin och nya, naturliga kompositmaterial framtagna för att göra vardagen lättare. Ekologisk framställda målarfärger är ett måste i Bionica där målet är att minska klimatpåverkan och att komma närmare naturen vilket också ökar vårt välbefinnande på kort och lång sikt.

Att välja produkter och material med lång hållbarhet och garanti är ett sätt att värna om miljön. Ett miljösmart och naturligt val.

Vårt miljöarbete

Alla badrumsmöbler och duschväggar från INR kommer med 15 års garanti och ska hålla i minst en generation.

Rånaturlig känsla

Se hur Aston utnyttjade formen och skapade sitt drömbadrum med smarta lösningar, hållbar funktion och design med häftiga tillval.

Hälsa på

Ett tvättställ i kompositsten är extremt tåligt och enkelt att sköta.

Handdukstorken BOW i vitt

Mer inspiration

Badrumstrender

Industrial Sway

Under 2020 tar stilen ett mer rustikt uttryck och känslan blir mer genuin än tidigare. Nu bjuder vi in naturens egna material och låter kärleken till hantverket synas i stort som smått.

Läs mer

Inspiration

Badrums­inspiration

Inspirationen till det rum i ditt hem där livets viktigaste förberedelser sker. Badrummet.

Läs mer

Inspiration

Badrumstrender

Efter flera år med väldigt mycket svart i trendspaningarna vänder badrumstrenderna för 2020 äntligen mot ljusare tider. Nu vill vi bli ett med naturen på riktigt omge oss med de färger som vår gröna planet bjuder.

Läs mer