Årets färg 2018

Årets färg i badrummet

På INR roas vi av att handplocka en av alla de miljontals kulörer som finns som vi spår kommer att vara särskilt trendig i kommande års badrumsinredning. Årets färg 2018 på badrumsinredning är en mustig blå kulör.

Blå toner

Årets färg 2018 på badrumsinredning är en mustig blå kulör som gör sig bra till mässing, marmor och andra naturmaterial som vi ser mycket av just nu. Färgen heter NCS 6030-B10G – här intill lackerad på badrumskommoden GRAND 100 med handtag i mässing. Alla kommoder i serie GRAND går att få i valfri NCS-kulör.

Utforska GRAND

I HARMONI MED DET GENUINA

Mer färger generellt sett blir ett naturligt inslag i dagens intensiva livsstil och tankebanor. Vi närmar oss slutet av en era där pastellerna har gjort sitt och vi välkomnar mer färgstarka nyanser i våra hem. Världens politiska oro har påverkat oss inredningsmässigt på så vis att vi söker vi oss till genuina material och färger med inspiration från naturen, där blått, grönt och jordiga toner skapar en autentisk och lugn känsla. Tillsammans med sten, marmor och trä får vi en stilla oas i våra badrum där vi kan låta vardagsstressen rinna av. 

Tänk på ljuset!

Med inredning i djupare nyanser blir det extra viktigt att tänka på ljuset. Ett sätt kan vara att addera mässing med blinkning åt Art Deco-stilen. En annan att inreda med ljuskällor som kan dimras för mys. Ljuset i sig, till exempel bakom en rund spegel, skapar också snygg effekt mot den mörkare inredningen. 

Se våra speglar

Mer inspiration

Hemma hos

ICONIC by Peter

I salongen är ordning A och O. Rakkniv, sax, kam, skäggolja, vax och pomada– allt på sin plats. Precis som hemma i Peters badrum.

Läs mer

Inspiration

Badrums­inspiration

Inspirationen till det rum i ditt hem där livets viktigaste förberedelser sker. Badrummet.

Läs mer

Inspiration

Badrumstrender

I år har våra trendanalytiker identifierat tre stilar med var sin härlig färgpalett: 'Sensuous Sphere', 'City Vibes' och 'Urban Eco'. Vilken tilltalar dig mest?

Läs mer