Musik i badrummet

Vakna till tonerna av din favoritmusik

I ett samarbete med svenska Orlo – kända för sina små högtalare med stort ljud – har vi utvecklat inbyggnadshögtalare till kommoderna i serierna GRAND och IKON. Med tillvalet Ljudpaket streamar du direkt från din telefon via Bluetooth till badrumsmöbeln.

Anslut till högtalaren på kommodens sida via Bluetooth och vakna till tonerna av din favoritmusik. Ljudpaket finns som tillval till kommoderna i GRAND och IKON.

Inbyggnadshögtalaren från Orlo har den senaste tekniken med digital signalprocessor (DSP) för optimal ljudbild och prestanda. 

IP44-klassade högtalare

Teknik som smarta telefoner, surfplattor och streamad musik gör det möjligt att skapa stämning i badrummet, som annars ofta varit ett rum där man kanske inte velat dra in för mycket elektronik – just på grund av all fukt. Med våra integrerade högtalare via Bluetooth behöver du inte dra extra elledningar för att kunna njuta av musik under egentiden i badkaret. Högtalarna är säkerhetsklassade med IP44 för att klara typisk badrumsmiljö.

Mer om GRAND

Badrumsmöbler som tar ton

IKON 60

IKON är en stilsäker kommod som gör mycket med små medel. Finns i flera bredder och utföranden med tillval som ljudpaket, eluttag och LED-belysning under skåpet.

Mer om IKON

GRAND 80

Låt dig inte förledas av ett blygsamt yttre – GRAND lämnar inget åt slumpen. Och självklart kan du få kommoden och förvaringen i vilken färg du vill. Välj bland NCS-skalans 1950 färger.

Mer om GRAND

Fler alternativ

GRAND 140

Lägg gärna extra tid på dina tillvalsmöjligheter med GRAND. Utöver ljudpaketet finns mängder med andra smarta finesser som gör just den här serien extra grand.

Mer om GRAND

mer inspiration

Inspiration

Badrums­inspiration

Inspirationen till det rum i ditt hem där livets viktigaste förberedelser sker. Badrummet.

Läs mer

Badrums­inspiration

Belysning i badrummet

Med rätt belysning i badrummet kan du öka på trivselfaktorn med stora mått.

Läs mer

Inspiration

Badrumstrender 2019

I år har våra trendanalytiker identifierat tre stilar med var sin härlig färgpalett: 'Sensuous Sphere', 'City Vibes' och 'Urban Eco'. Vilken tilltalar dig mest?

Läs mer