MÄssing i badrummet

Glittrande mässing i badrummet

Våra nordiska badrum får ett varmare och mer ombonat intryck när inslag av mässing blir ett alternativ till krom och aluminium. Nu erbjuder vi våra duschväggar i ARC-serien med beslag och grepp i mässing. Den glödheta trenden ger värme till ett rum som annars förknippas med hårda och svala ytor.

Puderrosa och marmor med mässingsdetaljer. Genomtänkt och utsökt.

hantverk med gyllene touch

Duschväggen på bilden är en ARC 20 – en mininimalistisk modell som i likhet med sina systermodeller erbjuder stora möjligheter till att skapa din helt egna duschlösning. Med beslag och grepp i mässing lägger du en sista gyllenen touch vid ett mästerligt hantverk!

Mer om skräddarsydd dusch

Golvfästet håller det 8 mm tjocka glaset tryggt på plats.

HANDDUKSTORK I MÄSSING

Mässing är en vacker metall som håller över tid, åldras med fin patina och som behåller sin exklusiva look under många år framöver. Håll den röda linjen när du inreder badrummet och välj en handdukstork i samma finish som beslagen på duschväggen. I serien finns även matchande krokar.

Mer om LINE

Handdukstorken LINE i samma finish.

När mässing ersätter krom och aluminium blir looken en helt annan. Den glödheta mässingstrenden kliver in i badrummet. Blandarna kommer från Vola.

Färgen på väggar och kommod heter Denim Drift.

LINE krokar i mässing.

Andra har också besökt

Badrums­inspiration

Belysning i badrummet

Med rätt belysning i badrummet kan du öka på trivselfaktorn med stora mått.

Se mer

Inspiration

Badrumstrender

Färgerna går dels åt de jordiska, varma tonerna men vi hämtar också inspiration från vår nordiska vildmark där naturens alla kalla nyanser av blått och grönt sköljer över oss och hjälper oss att hitta lugnet.

Se mer

Badrums­inspiration

Lantliga badrum

Låt dig inspireras av ett par av våra bästa tips och idéer för dig som ska inreda ett lantligt badrum.

Se mer