Badrumsinspiration

Glittrande mässing i badrummet

Våra nordiska badrum får ett varmare och mer ombonat intryck när inslag av mässing blir ett alternativ till krom och aluminium. Nu erbjuder vi våra duschväggar i ARC-serien med beslag och grepp i mässing. Den glödheta trenden ger värme till ett rum som annars förknippas med hårda och svala ytor.

Puderrosa och marmor med mässingsdetaljer. Genomtänkt och utsökt.

hantverk med gyllene touch

Duschväggen på bilden är en ARC 20 – en mininimalistisk modell som i likhet med sina systermodeller erbjuder stora möjligheter till att skapa din helt egna duschlösning. Med beslag och grepp i mässing lägger du en sista gyllenen touch vid ett mästerligt hantverk!

Mer om skräddarsydd dusch

Golvfästet håller det 8 mm tjocka glaset tryggt på plats.

HANDDUKSTORK I MÄSSING

Mässing är en vacker metall som håller över tid, åldras med fin patina och som behåller sin exklusiva look under många år framöver. Håll den röda linjen när du inreder badrummet och välj en handdukstork i samma finish som beslagen på duschväggen. I serien finns även matchande krokar.

Mer om LINE

Produkter

Gå till produkten

Lägg till i Moodboard

Handdukstorken LINE i samma finish.

När mässing ersätter krom och aluminium blir looken en helt annan. Den glödheta mässingstrenden kliver in i badrummet. Blandarna kommer från Vola.

Färgen på väggar och kommod heter Denim Drift.

Produkter

Gå till produkten

Lägg till i Moodboard

LINE krokar i mässing.

Mer inspiration

Badrums­inspiration

Belysning i badrummet

Med rätt belysning i badrummet kan du öka på trivselfaktorn med stora mått.

Läs mer

Inspiration

Badrumstrender 2019

I år har våra trendanalytiker identifierat tre stilar med var sin härlig färgpalett: 'Sensuous Sphere', 'City Vibes' och 'Urban Eco'. Vilken tilltalar dig mest?

Läs mer

Badrumstrender 2019

Årets färg i badrummet

Årets färg 2018 på badrumsinredning är en mustig blå kulör som gör sig bra till mässing, marmor och andra naturmaterial.

Läs mer