MODERN COMPACT LIVING

Skapa vårkänsla i det lilla badrummet

Med nyanser av aprikos, rosa och grönt skapar du en härlig vårkänsla som håller året runt. Och medan du kanske lutar åt badrumsinredning i vitt finns alla möjligheter att skapa stämning när du väljer kakel och klinker, handdukar och accessoarer. I det lilla badrummet blir det dessutom extra viktigt att hitta badrumsmöbler och inredning som optimerar ytan och fyller den tänkta funktionen. Och som hjälper dig att förbereda dig inför en ny dag - givetvis!

Stilsäkert med AIR 60 vit med bakbelyst spegel, spegelförvaring och handdukstorken BOW i vitt.

En luftigare känsla

Med badrumsmöbeln AIR är det lätt att skapa en luftig och attraktiv stämning i det lilla badrummet. Kommoden finns i bredder från 60 till 180 med trendiga benstativ i vitt eller svart eller som vägghängd kommod. Serien är modulbaserad – välj mellan bänkskiva i tåliga kompositmaterialen Corian och Dekton med vacker marmor eller stenkänsla. Det ovanpåliggande tvättstället finns i helt rund och semirund variant. Utgå från din egen personlighet och skapa en badrumsmöbel som matchar din stil. Och glöm inte den stämningsskapande bakbelysta runda spegeln – ett måste i alla trendmedvetna hem!

Mer om AIR

AIR 60 med Dekton® Tundra bänkskiva och SLEEK tvättställsblandare.

AIR spegelförvaring – en helkroppsspegel med akrylboxar bakom. Smart och snyggt!

AIR sedd snett från sidan - lika smäcker som framifrån.

GRÖNA DUSCHNYHETER FÖR DET LILLA BADRUMMET

Gröna inslag i badrummet piggar upp året om – vår som vinter (se vårt reportage om växter i badrummet) – och medan en trädstam kanske inte får plats i compact living-badrummet så vill vi gärna passa på att berätta att de allra flesta av våra duschväggar gör det. I alla fall efter en vända eller två med våra CAD-avdelning. På INR har vi ritat specialanpassade duschväggar i 30 år och det finns inget projekt vi inte ger oss på. Läs mer och se några exempel på länken nedan.

Skräddarsydd duschvägg

De allra flesta av våra duschmodeller kan skräddarsys på millimetern efter ditt utrymme - utmana oss gärna!

Andra har också besökt

Badrums­inspiration

Vita badrum

Här har vi samlat ett par vita badrum som du kan låta dig inspireras av om det är vitt, vitt, vitt som står på just din önskelista. Vllket av dessa vita badrum föredrar du?

Se mer

Inspiration

Badrums­inspiration

Inspirationen till det rum i ditt hem där livets viktigaste förberedelser sker. Badrummet.

Se mer

Badrums­inspiration

Mässing i badrummet

Våra nordiska badrum får ett varmare och mer ombonat intryck när inslag av mässing blir ett alternativ till krom och aluminium.

Se mer