MIST

INR Design + mora technology inside

I ett nytt samarbete mellan INR och MORA – Nordens ledande experter på badrumsinredning respektive blandare – förenar vi nu det bästa av två världar i en produkt. INR står för utsidans stilrena design i harmoni med våra badrumsmöbler samt duschväggar och Mora för insidan med det senaste inom duschteknik med flera innovativa funktioner. Låt oss presentera MIST – en takdusch i flera färger och varianter som tar din dagliga duschupplevelse till nya höjder!

design och kvalitet för nordiska krav

Vår drivkraft på INR är att skapa framstående nordisk kvalitet och design som gör ditt badrum både mer njutningsfullt och personligare på samma gång. Vårt nya samarbete med Mora, Nordens ledande expert på blandare, är ett stilrent och tekniskt tecken på just det. Resultatet är takduschen MIST – skapad för att kunna möta Nordens mycket höga vattentryck och krav på komfort och säkerhet – som med attraktiv och ergonomisk design på utsidan och storartad innovation på insidan gör din dagliga stund i duschen ännu mer njutbar. 

Mer om MIST

EASY CLEAN

Enkel att hålla ren från kalk och smuts.

3 OLIKA FÄRGKOMBINATIONER

Handdusch i svart, vit eller helt i krom.

ECO FLOW

Kan sänka vatten- och energikostnaden rejält. 

100% Kvalitetssäkring

Alla INR takduschar med Mora Technology Inside genomgår omfattande tester för att klara av Nordens höga vattentryck. Blandarna testas bland annat upp till mer än fem gånger det normala trycket för att du tryggt ska kunna njuta av din dagliga dusch. MIST har flera unika funktioner åsom Safe temp, Easy clean, Eco flow och balanserat tryck som garanterar hög komfort och säkerhet.

Mer om MIST

Mer inspiration

Badrums­inspiration

INR Black Edition

Det är inte kvadratmetrarna som avgör upplevelsen, däremot de ytterst väl valda detaljerna och i år är ett svart badrum verkligen hett!

Läs mer

Inspiration

Badrums­inspiration

Inspirationen till det rum i ditt hem där livets viktigaste förberedelser sker. Badrummet.

Läs mer

Inspiration

Badrumstrender 2019

I år har våra trendanalytiker identifierat tre stilar med var sin härlig färgpalett: 'Sensuous Sphere', 'City Vibes' och 'Urban Eco'. Vilken tilltalar dig mest?

Läs mer