Badrumsinspiration

BADRUm FÖR DEN VÄXANDE FAMILJEN

När vi blir fler i familjen växer också behovet av utrymme. Men även i det stora badrummet är det en god idé att optimera ytan med hjälp av badrumsinredning med smart funktion utöver den goda formen.

Även det större badrummet mår bra av att vägg- och golvytan optimeras med hjälp av smarta inredningslösningar - särskilt om ni är flera i familjen som behöver nyttja utrymmet samtidigt.

Rymligt och familjärt

En vägghängd IKON kommod av bredare modell ger en luftig känsla med gott om förvaring. Med de dubbla tvättställen blir morgonpusslet lättare samtidigt som alla i familjen får sin egen låda att förfoga över.

IKON finns i flera storlekar och utföranden – här intill i vitt och 60 cm.

Mer om IKON

I IKON ingår två stycken grålaserade fackindelade lådinsatser så att du kan arrangera dina krämer och pinaler precis såsom du vill ha dem.

Fler alternativ

Gå till produkten

Lägg till i Moodboard

Med dubbla eluttag i den nedre lådan kan hela familjen ladda sina tandborstar samtidigt! 

SLUTSNUBBLAT ÖVER
FLASKOR I DUSCHEN!

LINC duschhörna har dörrar som går att vika både inåt och utåt vilket sparar värdefull golvyta när duschen inte används. Lägg därtill de smarta duschförvaringarna PILE och NEST som trollar bort hela familjens schampoflaskor i en handvändning. 

Mer om duschförvaring

Fler alternativ

Gå till produkten

Lägg till i Moodboard

Med luckan som lutar 45 grader i öppet läge får du en bra översikt över dina produkter. Botten är försedd med avrinningshål och hela luckan med insats kan lyftas ur för enkel rengöring.

Fler alternativ

Smartaste duschförvaringen heter PILE och är en lösning som smälter samman med duschlösningarna i LINC och SYNC både vad gäller design och funktion.

Fler alternativ

Gå till produkten

Lägg till i Moodboard

En varm handduk efter duschen

Med den prisvinnande handdukstorken BOW på väggen garanteras dessutom hela familjen en varm och skön handduk – samtidigt som den tar minimalt med väggyta i anspråk!

Mer om BOW

mer inspiration

Inspiration

Badrums­inspiration

Inspirationen till det rum i ditt hem där livets viktigaste förberedelser sker. Badrummet.

Läs mer

Badrums­inspiration

Belysning i badrummet

Med rätt belysning i badrummet kan du öka på trivselfaktorn med stora mått.

Läs mer

Planera

Badrums­planering

När man ska renovera badrum gäller det att hitta lösningarna. Här har vi samlat några vanliga huvudbry och förslag på lösningar.

Läs mer