Belysning i badrummet

Så får du till rätt Belysning i badrummet

Badrummet har blivit en viktig plats för avslappning och med rätt belysning kan du öka på trivselfaktorn med stora mått. Välj badrumsinredning med integrerat LED-belysning som är stämningsskapande, funktionellt och energisnålt på samma gång. Förstärk känslan med doftljus och din favoritmusik i bakgrunden.

VISKAN Grip 120 med fyra lådor och dubbla hoar. Spegel SCENE 60 samt duschväggen ARC 20 Frame Plus med takduschen EASE.

Badrummet ska fungera även på kvällen. Missa inte att lägga till våra häftiga och praktiskt tillvalspaket Plus Ljus för belysning under kommoden och för serierna GRAND och AIR även i övre låda.

< >

Plus Ljus

Upplysta badrumsmöbler

Belysning under kommoden är en stämningsskapande finess och finns som tillval till de flesta av våra möbelserier. Till AIR, GRAND och WETTERN kan du dessutom välja till belysning inuti lådorna så att du alltid hittar det du söker – natt som dag. Ljuskällan är av typen micro-LED  och har en normal livslängd på omkring trettio år.

Våra kommoder

Belysning i kommoden – härligaste tillvalet som du aldrig lär ångra.

Möbelserie AIR

Speglar för varje tillfälle

Spegeln är viktig inte bara för ditt välbefinnande. Hela badrummet mår bra av ljuset och den extra rymd spegeln tillför. Tänk till kring dina behov och utforska vårt breda urval av speglar och spegelskåp i olika utföranden och storlekar. De flesta av våra speglar har LED-belysning med allt från behaglig bakbelysning till reglerbar sidobelysning för det perfekta make-up-resultatet.

Våra speglar och spegelskåp

De flesta av våra speglar har LED-belysning på något sätt – ovanpå, bakom, under eller infällt i spegeln. Till FEEL kan du också välja imfritt glas. 

Fler lysande innovationer

Våra handdukstorkar LINE, MARK och BOW är alla utrustade med LED-ljus som indikerar när torkarna är redo att värma en handduk samtidigt som de ger behagligt stämningsljus till badrummet. Vilken blir din favorit?

Våra handdukstorkar

MARK i svart med LED-belysning i toppen.

Flera ljusinsläpp ger djup och dynamik, inte minst ihop med glas.

BOW värmer handduken medan du duschar.

Andra har också besökt

Inspiration

Badrums­inspiration

Välkommen till en värld av trender och inspiration för badrum – skapat för dig som är i färd med att planera och inreda ett nytt badrum.

Se mer

Alternativ för badrumsmöbler

Plus Ljud

Bädda för en skönare morgonstund i badrummet med tillvalet Plus Ljud.

Se mer

Inspiration

Badrumstrender

Under 2022 sveper de mörka träslagen in över de nordiska badrummen och vi välkomnar badrumstrenden Nordic Woodlands med öppna armar. 

Se mer