Air Solid Unlimited med Loox 110 och Epic 13

Saras paradis - ett drömbadrum med hemlig trädgård

Välkommen till Köpenhamn och trädgårdsarkitekten Sara som inte ville låta sig begränsas av fyra väggar utan låta gränsen mellan hem och trädgård flyta. Inramat av prunkande grönska har hon skapat sitt drömbadrum med naturliga material och produkter med en livslängd långt bortom horisonten.

Att leva nära naturen innebär inte att man måste göra avkall på design, lyx och kvalitet. Skönheten i tingen jag omger mig med är lika viktiga för mig som att de är funktionella och hållbara.
Air Solid Unlimited med Loox 110.

Air Solid Unlimited med Loox 110.

Här blir jag en ny människa

Som trädgårdsarkitekt spenderar Sara mycket tid i naturen – vinter som vår, sommar och höst. Längtan hem till den varma kvällsduschen brukar komma smygande fram på eftermiddagen. I sin Epic 13 i 10 mm glas sköljer hon bort både jord och trötthet, och kommer oftast ut som en ny människa.

Epic

Smart och hållbart

Möbelvalet föll på luftiga Air Solid med bänkskiva i kvartskomposit. Form och funktion, här återigen i harmoni med hållbarheten i materialen.

- Kommoden är väldigt tålig, har jag märkt, och belysningen inuti lådorna gör att jag alltid hittar det jag behöver utan att behöva leta. Det är värt mycket i vardagen.

Air Solid

Produkter och material

Kommod Air Unlimited / Spegel Loox 110 / Tvättställsblandare Sleek / Duschhörna Epic 13 / Takdusch Ease / Handdukstork Bow / Kakel Fusion White Matt Porcelain från Mandarin Stone / Gul äggoljetempera 27 juli i 100% från AvJord / Ljusgul äggoljetempera 27 juli i 5% från AvJord / Träpanel / Dagbädd från Illum


Relaterade sidor

inspiration badrum 2023

Badrums­inspiration

Välkommen till en värld av trender för skandinaviska badrum. Inspiration för dig som ska planera eller inreda badrum, eller som bara vill njuta av vackra badrum.

Se mer

Badrums­trender 2023

Årets badrumstrender tar tre riktningar: Green Spirit, Soft Simplicity och Urban Elegance. Vilken av dessa stilar tilltalar dig mest?

Se mer

Hemma hos

Här tar vi ett stort kliv in i några av våra kunders vardag. Ta del av deras story och låt dig inspireras av deras erfarenheter.

Se mer