ÅRETS BADRUM 2018

Årets badrum är en rosa sommardröm i Falsterbo

I Annas strandvilla i skånska Falsterbo – en magisk plats där himmel möter hav åt väster, öster, söderut och norrut – hittar vi det här underbara badrummet; en finstämd symfoni av rosa och vita nyanser med en uppfriskande havsbris som gör sig påmind i den böljande gardinen. Ett riktigt drömbadrum som ger hela familjen njutning morgon, middag och kväll – tack vare bra planering och smart upplyst badrumsinredning med maximal förvaring.

Badrummet röstades fram av svenska konsumenter till 'Årets Badrum 2018' i samarbete med Bad & Kökguiden.

Invikningsbara LINC Angel med takduschen MIST som ger känslan av ett ljummet sommarregn. Matcha med handdukstorken LINE i vitt och duschförvaringen NEST.

Kommoden som rymmer allt: sminket, rakskummet och toalettrullarna. Eller varför inte fynden från standpromenaden, snyggt placerade i organizern som följer med? Kommoden är lackerad i 'Rose Dust' (NCS S 1510-Y70R). Spegeln heter LOOX 90. Lampor från Flos.

Kommoden som rymmer allt

Kommoden VISKAN Solid 120 med fyra lådor är lackerad i kulören 'Rose Dust' (NCS S 1510-Y70R) och harmonierar snyggt med marmorplattorna på väggen. De vita knopparna flörtar försiktigt med 80-talet och ger möbeln en charmig och trendig byrå-look som Anna var mån om att skapa. Att satsa på en kommod med flera lådor är förresten tacksamt för familjen där varje familjemedlem värnar om sitt eget space. I de övre, inredda lådorna finns gott om plats för familjens alla krämer och smink och prylarna som vi inte kan starta dagen utan. I de nedre, utrymme för handdukar och annat skrymmande som du gärna har till hands.

Designserie VISKAN

I kommodens övre lådor följer två set med vår praktiska, vändbara Organizer i vitpigmenterad ek och svart aluminium. Plussa gärna på med fler!

Marknadens bästa lådor från GRASS Vionaro. Lådsidorna i svart plåt är 13 mm breda och har en lastvikt på 40 kg. Här till VISKAN Grip 120.

Matcha med förvaring i samma serie och kulör.

PÅ KVÄLLEN: Skapa utrymme för Återhämtning, stillhet och RO

När så skymningen faller på och fokus flyttas till avkoppling, kanske i sällskap med vänner och familj – eller i ditt eget sällskap i en dusch efter träningen, dimrar du ned belysningen och låter lugnet falla som en förberedelse inför en god natts sömn. På INR brukar vi säga att ’skillnaden sitter i detaljerna’ vilket blir extra påtagligt när vi tänder kommodens underbelysning eller den runda spegelns släpljus som ger en wow-effekt till hela rummet och som gör spegeln till en trendig inredningsdetalj likaväl som en praktisk badrumsspegel.

Våra badrumsspeglar

Tillvalet "Plus Ljus", det vill säga LED-belysning under kommoden, är ett tillval man sällan ångrar. Här med vår runda spegel LOOX 90.

Andra har också besökt

Badrumstrender

'Sensuous Sphere'

I gränslandet mellan verklighet och fantasi har vi hämtat inspirationen till denna sensuella färgskala som går i puderrosa, fudge, rött och mjuk persika.

Läs mer

Badrums­inspiration

Belysning i badrummet

Med rätt belysning i badrummet kan du öka på trivselfaktorn med stora mått.

Läs mer

Alternativ för badrumsmöbler

Plus Ljud

Bädda för en skönare morgonstund i badrummet med tillvalet Plus Ljud.

Läs mer