ÅRETS BADRUM 2018

Svenska folket har talat: Här vill vi göra oss i ordning på morgonen!

En strandvilla på Falsterbonäset är platsen för vårt jubileumsbadrum – ett feminint badrum i toner av rosa och vitt med en ljummen havsbris i den böljande gardinen. Ett drömbadrum som ger njutning både morgon, middag och kväll – tack vare smart upplyst badrumsinredning samt innovativa produkter som hjälper till att hålla ordning och reda både i och utanför duschen.

Badrummet röstades nyligen fram av svenska konsumenter till 'Årets Badrum 2018' i samarbete med Bad & Kökguiden.

Läs nyheten i vårt pressrum

Fyll på med energi inför en ny dag

Med en vardag som kräver allt mer av oss i en tid som tycks går fortare för varje dag, månad och år blir den där stunden i badrummet på morgonen (och kvällen) extra viktig för många av oss.

Ett badrum idag ska inte bara vara en plats att göra sig iordning i inför dagen utan ska helst också kunna ge avkoppling och snabbt ta oss ner i varv inför kvällen, som en förberedelse inför en god natts sömn.

GRAND 140 i 'Rose Dust' (NCS 1510-Y70R) med vita knoppar. Den runda spegeln ger stämning och karaktär.

Sommarkänslan dröjer sig kvar

I villan på skånska Falsterbonäset – en magisk plats där himmel möter hav åt väster, öster, söderut och norrut – har familjen med mamma Anna i spetsen skapat sig en oas som ger just det, det så svårfångade lugnet i vardagen.

Med hav och strand skymtande bakom den fladdrande gardinen bjuds saltvatten, vind och ett fantastiskt ljus in för en sommarkänsla som lever sig kvar året om.

Men skymningen hittar förstås även hit och då ändrar Annas rum karaktär. Stanna kvar hos oss så får du se. Men först till produkterna som Anna valt ut till sitt drömbadrum!

En charmigare kommod

Kommoden GRAND 140 med fyra lådor är lackerad i kulören 'Rose Dust' (NCS 1510-Y70R) och harmonierar väl med marmorplattorna på väggen. De vita knopparna flörtar försiktigt med 80-talet och ger möbeln en charmig och trendig byrå-look som Anna var mån om att skapa.  

Att satsa på en kommod med flera lådor är förresten tacksamt för familjen där varje familjemedlem värnar om sitt eget space.

I de övre, inredda lådorna finns gott om plats för familjens alla krämer och smink och prylarna som vi inte kan starta dagen utan. I de nedre, utrymme för handdukar och annat skrymmande som du gärna har till hands.

Lär känna GRAND

Lådan på dagen. De djupa lådorna bjuder på mycket förvaring och två flyttbara lådinsatser. Belysning inuti lådan finns som tillval. Och inbyggda högtalare!

Samma låda på kvällen. Invändig belysning i lådan är en läcker detalj. Och praktisk nattetid förstås.

Med vårt ljudpaket kan du vakna till tonerna av din favoritmusik. Du ansluter din enhet via Bluetooth. 

Med extra lådinsatser i grålaserad trä är det lätt att hålla ordning på småsakerna. Och snyggt blir det!

Vi tipsar!

Retar det dig att din partner inte klarar av att hålla efter sin del av lådan? Köp till en extra lådinsats och inred den undre lådan åt honom eller henne och ha hela den övre åt dig själv och dina krämer!

För den livsviktiga morgonduschen

Och så till duschen – den trofasta vännen som väcker ditt yrvakna jag till liv på morgonen och som hjälper dig att förbereda dig inför natten på kvällen.

Här i formen av en LINC Angel duschhörna med raka dörrar och fräscha vita profiler och det runda greppet – ett signum för att du valt att investera i en premiumdusch från INR.

Med vita detaljer även på takduschen, den ikoniska handdukstorken LINE och den smarta och rymliga väggförvaringen NEST inuti duschen blir det genomgående och designade intrycket komplett.

Våra duschväggar

PÅ KVÄLLEN: Skapa utrymme för Återhämtning, stillhet och RO

När så skymningen faller på och fokus flyttas till avkoppling kanske i sällskap med vänner och familj – eller i ditt eget sällskap i en dusch efter träningen – dimrar du ned belysningen och låter lugnet falla som en förberedelse inför en god natts sömn.

På INR brukar vi säga att ’skillnaden sitter i detaljerna’ vilket blir extra påtagligt när vi tänder kommodens underbelysning eller den runda spegelns släpljus som ger en wow-effekt till hela rummet och som gör spegeln till en trendig inredningsdetalj likaväl som en praktisk badrumsspegel.

mer inspiration

Inspiration

Badrums­inspiration

Inspirationen till det rum i ditt hem där livets viktigaste förberedelser sker. Badrummet.

Läs mer

Badrums­inspiration

Belysning i badrummet

Med rätt belysning i badrummet kan du öka på trivselfaktorn med stora mått.

Läs mer

Badrums­inspiration

Musik i badrummet

Bädda för en skönare morgonstund i badrummet med tillvalet Ljudpaket.

Läs mer