Unleashed

Unleashed ger dig ett färgmatchat koncept med borstade metaller för badrummets mest tongivande produkter: duschvägg, takdusch, handdukstork, tvättställsblandare samt tillbehör. Släpp lös kreativiteten och skapa ett badrum på ditt sätt.

Material

Borstat rostfritt stål respektive PVD-belagt rostfritt stål alternativt mässing.

Valbart till följande produkter

Duschserie Arc Original / Handdukstork Line samt krok / Blandare, bottenventil, spolplatta och toalettpappershållare / Handtag och grepp till möbler

Finishar

Brushed Stainless Brushed Brass Brushed Bronze

Brushed Bronze

En elegant finish i bronstoner med en touch av koppar. På möbelsidan är Brushed Bronze särskilt vacker till ekfanéret Dark Oak, gärna tillsammans med ett grepp eller handtag i samma finish. Till duschväggen väljer du klart glas eller det bronsfärgade duschglaset Bronze.

Brushed Stainless

En klassisk finish som andas tidlös design och exklusivitet och som passar till alla färger och fanér. Brushed Stainless passar också utmärkt till finishen Stone i duschserie Edge.

Brushed Brass

En glödande varm finish som ger värme och liv till badrummet. Välj Brushed Brass till ekfanéret Natural Oak och bänkskivan Raw Concrete.


Produkter i Unleashed

Relaterade sidor

Grand Grip

Grand Grip får sitt harmoniska och balanserade uttryck tack vare det elegant infrästa greppet där lådorna möts. 

Se mer

Air Wood

Sinnebilden för småländsk hantverkstradition med fingerskarvade gavlar, dold innerlåda och fina tillval i tre exklusiva fanér.

Se mer

Arc Original

Arc Original är vår mest anpassningsbara duschserie. Här får du fria glasytor i 8 mm tjocklek med beslag i flera finishar. 

Se mer