< >

HANDDUKSTORKAR

HANDDUKSTORKAR MED IKONISK DESIGN

Bekanta dig med våra energisnåla elektriska handdukstorkar i tre varianter och upptäck hur läcker formgivning och fina material kan ge både värme, ljus och stil. Titta gärna lite extra på BOW – den stiliga nykomling bland våra handdukstorkar som redan hunnit röna uppmärksamhet i designkretsar. BOW belönades nyligen med en Red Dot Award för innovativ produktdesign och funktion.

Alla våra handdukstorkar

Detaljer

Produkttyp

 Eldrivna handdukstorkar med värme och LED-ljus samt matchande krokar

Färgalternativ

BOW

Den elektriska handdukstorken BOW är med sin ödmjuka bugning lika snygg med som utan handduk. BOW värmer handduken energisnålt men effektivt och finns i längden 1 700 mm samt i flera lackerade utföranden i olika kombinationer. Det nedåtriktade LED-ljuset är en snygg och praktisk finess som ger stämningsfull belysning kvällstid. Matcha med krokar i samma design.

Mer om BOW

  • Elektriska handdukstorkar
  • Energisnåla
  • Matchande krokar
  • Red Dot Award 2017 (BOW)
  • Valfri NCS (LINE och MARK)
  • IP 44, CE- och S-märkta
  • 5 års garanti

Originalet bland vertikala handdukstorkar – LINE – har genom åren blivit något av en stilikon i badrummet. Med sin långsmala design tar handdukstorken minimalt med plats i anspråk och torkar handduken minst lika effektivt som mer traditionella varianter. Se även den stramare varianten MARK och designprisvinnaren BOW. Alla våra handdukstorkar har matchande handdukskrokar som du köper separat.

Våra handdukstorkar

LINE

Handdukstorken LINE är en av våra mest uppskattade produkter och har figurerat i otaliga inredningstidningar genom åren. LINE – med sin ikoniska blå LED-ljusrand i toppen och överlägsna förmåga att passa överallt – finns i två längder, 750 mm och 850 mm. Båda lika energisnåla. Välj mellan blankpolerat och mattborstat stål, vit eller svart lack. Eller välj din egen favoritfärg på NCS-skalan. Matcha med krokar i samma finish, förstås!

Mer om LINE

MARK

MARK är den stramare versionen av klassikern LINE – i design som matchar beslagen i duschserierna ARC och TRAC samt tvättställsblandaren STRICT. Välj mellan två längder – 1 750 mm och 850 mm – samt mellan blankpolerat rostfritt stål och valfri färg på NCS-skalan. Med matchande handdukskrok.

Mer om MARK

Fyra utvalda favoriter

Handdukstork

LINE


Originalet LINE är energisnåla elektriska handdukstorkar i två längder och flera stilrena utföranden. Den blå ljusrand i toppen indikerar aktivt läge.

Finish
Blankpolerad Mattborstad NCS Vit Svart Mässing
Pris från
2 990 kr

Handdukstork

MARK


Den fyrkantiga versionen av handdukstorken LINE. MARK handdukstorkar finns i två längder och i blankpolerat rostfritt stål eller valfri RAL-kulör.

Finish
Blankpolerad NCS
Pris från
3 390 kr

Handdukstork

BOW


BOW är eldrivna handdukstorkar i 10 färgkombinationer som vunnit pris för sin design. Belysningen nedtill på torken är en skön och praktisk finess i mörkret.

Finish
Vit Svart NCS Mattborstad Blankpolerad
Pris från
4 990 kr

Handdukskrok

BOW


Handdukskrok som matchar BOW handdukstorkar. Finns i vit, blankpolerad, mattborstad, svartborstad eller valfri RAL.

Finish
Vit Mattborstad Svart Blankpolerad
Pris från
590 kr

Matcha dina handdukstorkar

Duschväggar

Kommoder

Duschförvaring

ICONIC by Peter

Peters badrum är en cool mix av retro hipster med industriella influenser. Resultatet är ett smakfullt maskulint badrum med plats för återhämtning och härligt fokus på manlig fåfänga.

Se hans badrum

Mer inspiration

Inspiration

Badrums­inspiration

Inspirationen till det rum i ditt hem där livets viktigaste förberedelser sker. Badrummet.

Läs mer

Planera

Badrums­planering

När man ska renovera badrum gäller det att hitta lösningarna. Här har vi samlat några vanliga huvudbry och förslag på lösningar.

Läs mer

Köpställen

Titta på, upplev och köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning som finns över hela landet.

Läs mer