Handdukstorkar

Bekanta dig med våra energisnåla elektriska handdukstorkar i tre varianter och upptäck hur läcker formgivning och fina material kan ge både värme, ljus och stil. Glöm inte komplettera med krokar ur samma serie.

BOW

Red Dot Award-vinnande BOW bugar inbjudande och är lika snygg med som utan handduk. BOW finns i flera utförandekombinationer och med valfri semi-matt NCS-kulör på framstycket. LED-ljuset nedtill som är riktat mot golvet är en skön finess som ger behagligt ljus i mörkret. Matcha med krokar i samma design.

Matt vit - Mattborstad - Blankpolerad - Svartborstad - Valfri NCS
med bakstycke i matt vitt eller svartborstat

Mer om BOW

LINE

Handdukstorken LINE är, med sin ikoniska blå LED-ljusrand i toppen och överlägsna förmåga att passa in överallt, en av våra mest älskade produkter. Välj mellan blankpolerat och mattborstat stål, mässing, vit och matt svart eller varför inte din egen favoritfärg på NCS-skalan. Matcha med krokar i samma finish.

Blankpolerad - Mattborstad - Matt vit
Matt svart - Mässing - Valfri NCS

Mer om LINE

MARK

MARK är den stramare versionen av klassikern LINE – i design som matchar beslagen i duschserien ARC samt tvättställsblandaren STRICT. Välj mellan blankpolerat rostfritt stål och valfri semi-matt färg på NCS-skalan. Matcha med handdukskroken i samma formspråk.

Blankpolerad - Valfri NCS

Mer om MARK

Handdukstork

LINE

Originalet bland långsmala handdukstorkar med sin ikoniska ljusrand i toppen som indikerar aktivt läge. LINE torkar din handduk effektivt och får plats nästan var som helst.

Blankpolerad Mattborstad NCS Vit Svart Mässing

Från 3 990 kr

Handdukstork

MARK

Den kantiga versionen av handdukstorken LINE med samma ikoniska ljusrand i toppen som indikerar aktivt läge. MARK torkar din handduk effektivt och får plats nästan var som helst.

Blankpolerad NCS

Från 4 690 kr

Handdukstork

BOW

Designvinnaren BOW är eldrivna handdukstorkar i flera färgkombinationer. Belysningen nedtill på torken är en snygg och praktisk finess på kvällen.

Vit Svart NCS Mattborstad Blankpolerad

Från 5 490 kr

Handdukskrok

BOW

En stilren krok som matchar BOW handdukstork. Finns i samma finishar som handdukstorken och i valfri NCS-kulör.

Vit Mattborstad Svart Blankpolerad

Från 590 kr

Inspiration

Badrums­inspiration

Välkommen till en värld av trender och inspiration för badrum – skapat för dig som är i färd med att planera och inreda ett nytt badrum.

Se mer

Planera

Goda råd vid badrums­planering

När du ska planera badrum gäller det att hitta lösningarna. Här har vi samlat guider, tips och checklistor som vi tror att du kan att ha nytta och glädje av i din badrumsplanering. 

Se mer

Hitta butik

Titta på, upplev och köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning som finns över hela landet.

Se mer