Iconic Dots

Bekanta dig med våra Iconic Dots, utvalda designfavoriter för det nordiska badrummet: ikoniska handdukstorkar som vunnit pris för sin design, stilrena takduschar med världsledande duschteknik på insidan och flera innovativa förvaringslösningar som håller flaskorna borta från duschgolvet. 


Takduschar - Tvättställsblandare
Handdukstorkar - Duschförvaring

Tak­duschar

I ett unikt samarbete med Mora presenterar vi de svensktillverkade takduscharna MIST och EASE – ett resultat av nordisk design och ingenjörskonst. Vilken blir din favorit?

Lär känna

Tvättställs­blandare

Din tvättställsblandare ger badrummet karaktär och är en viktig accent oavsett vilken modell du väljer. Ta god tid på dig att utforska våra tvättställsblandare i flera färger.

Lär känna

Handduks­torkar

Bekanta dig med våra energisnåla elektriska handdukstorkar i tre varianter och upptäck hur läcker formgivning och fina material kan ge både värme, ljus och stil. 

Lär känna

Dusch­förvaring

En fulländad duschupplevelse kräver expertis inom såväl design som material och ordning. Upptäck våra förvaringslösningar för duschen.

Lär känna

Andra har också besökt

Serier

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - marknadens tåligaste ytbehandling - och längsta garanti.

Se mer

Serier

Duschar

Lär känna våra duschar i 4 serier med olika tjocklek på glas och med olika valmöjligheter. De flesta av våra duschar har kostnadsfri måttanpassning oavsett serie.

Se mer

Hitta butik

Titta på, upplev och köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning som finns över hela landet.

Se mer