Iconic Dots

Iconic Dots sätter pricken över i när du inreder ditt badrum. Lär känna våra handdukstorkar, takduschar, tvättställsblandare och de nya ikoniska förvaringslösningarna för duschutrymmet.

Vad är Iconic Dots?

Jo, en långsmal handdukstork som får plats överallt och en som vunnit pris för sin design. Två stilrena takduschar med världsledande duschteknik på insidan och flera innovativa förvaringslösningar som håller flaskorna borta från duschgolvet. Bekanta dig med våra Iconic Dots, utvalda designfavoriter för det nordiska badrummet. Välkommen att utse dina egna ikoniska favoriter.

EASE

MIST

Takduschar

I ett unikt samarbete med Mora presenterar vi takduscharna MIST och EASE – ett resultat av nordisk design och nordisk ingenjörskonst – skapade för att kunna möta Nordens mycket höga vattentryck samt krav på komfort och säkerhet.

Se mer

Tvättställsblandare

Din tvättställsblandare ger badrummet karaktär och är en viktig accent oavsett vilken modell du väljer. Ta god tid på dig att utforska våra tvättställsblandare i kromat, svart och vitt utförande.

Se mer

LINE

Handduks­torkar

Bekanta dig med våra energisnåla elektriska handdukstorkar i tre varianter och upptäck hur läcker formgivning och fina material kan ge både värme, ljus och stil. 

Se mer

BOW

Duschförvaring

Nu lyfter vi bort alla flaskorna från golvet och upp på väggarna. Där placerar vi dem i snygga förvaringslösningar som rymmer allt – och som döljer mer än de visar.

Se mer

CASE

PILE

Mer inspiration

Kampanjer

Duschkampanj

Sveriges mest prisvärda och hållbara premiumval på duschvägg, takdusch och förvaring. Gäller till och med 31 januari 2021.

 

Läs mer

Planera

Badrums­planering

När man ska renovera badrum gäller det att hitta lösningarna. Här har vi samlat några vanliga huvudbry och förslag på lösningar.

Läs mer

Här kan du köpa INR

Titta på, upplev och köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning som finns över hela landet.

Läs mer