Iconic Dots

Iconic Dots sätter pricken över i när du inreder ditt badrum. Lär känna våra handdukstorkar, takduschar, tvättställsblandare och de nya ikoniska förvaringslösningarna för duschutrymmet.

Bekanta dig med våra Iconic Dots, utvalda designfavoriter för det nordiska badrummet: ikoniska handdukstorkar som vunnit pris för sin design, stilrena takduschar med världsledande duschteknik på insidan och flera innovativa förvaringslösningar som håller flaskorna borta från duschgolvet. 

Takduschar

I ett unikt samarbete med Mora presenterar vi de svensktillverkade takduscharna MIST och EASE – ett resultat av nordisk design och ingenjörskonst. Välj mellan flera snygga utföranden.

Våra takduschar

Tvättställsblandare

Din tvättställsblandare ger badrummet karaktär och är en viktig accent oavsett vilken modell du väljer. Ta god tid på dig att utforska våra tvättställsblandare i kromat, svart och vitt utförande.

Våra tvättställsblandare

LINE

Handduks­torkar

Bekanta dig med våra energisnåla elektriska handdukstorkar i tre varianter och upptäck hur läcker formgivning och fina material kan ge både värme, ljus och stil. 

Våra handdukstorkar

BOW

Duschförvaring

Nu lyfter vi bort alla flaskorna från golvet och upp på väggarna. Där placerar vi dem i snygga förvaringslösningar som rymmer allt – och som döljer mer än de visar.

Våra duschförvaringar

CASE

PILE

Andra har också besökt

Kampanjer

Duschkampanj

Duschhörna med takdusch och integrerad duschförvaring. Gäller till och med 31 augusti 2021 hos alla svenska återförsäljare.

 

Läs mer

Planera

Badrums­planering

När man ska renovera badrum gäller det att hitta lösningarna. Här har vi samlat några vanliga huvudbry och förslag på lösningar.

Läs mer

Köpställen

Titta på, upplev och köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning som finns över hela landet.

Läs mer