Iconic Dots

Iconic Dots sätter pricken över i när du inreder ditt badrum. Lär känna våra handdukstorkar, takduschar, tvättställsblandare och de nya ikoniska förvaringslösningarna för duschutrymmet.

Vad är Iconic Dots?

Jo, en långsmal handdukstork som får plats överallt och en som vunnit pris för sin design. Två stilrena takduschar med världsledande duschteknik på insidan och flera innovativa förvaringslösningar som håller flaskorna borta från duschgolvet. Bekanta dig med våra Iconic Dots, utvalda designfavoriter för det nordiska badrummet. Välkommen att utse dina egna ikoniska favoriter.

Takduschar

I ett unikt samarbete med Mora presenterar vi takduscharna MIST och EASE – ett resultat av nordisk design och nordisk ingenjörskonst – skapade för att kunna möta Nordens mycket höga vattentryck samt krav på komfort och säkerhet.

Våra takduschar 

EASE

MIST

EASE

Handdukstorkar

Bekanta dig med våra energisnåla elektriska handdukstorkar i tre varianter och upptäck hur läcker formgivning och fina material kan ge både värme, ljus och stil. 

Våra handdukstorkar

MARK

BOW

LINE

Duschförvaring

Nu lyfter vi bort alla flaskorna från golvet och upp på väggarna. Där placerar vi dem i snygga förvaringslösningar som rymmer allt – och som döljer mer än de visar.

Vår duschförvaring

CASE

PILE

NEST

Tvättställs­blandare

Din tvättställsblandare ger badrummet karaktär och är en viktig accent oavsett vilken modell du väljer. Ta god tid på dig att utforska våra tvättställsblandare i kromat, svart och vitt utförande.

Våra tvättställsblandare

SLEEK

POSH

STRICT

Mer inspiration

Kampanjer

Duschkampanj

Just nu erbjuder vi ett komplett duschpaket som förenar både design, kvalitet och bästa funktion – självklart till ett mycket fördelaktigt pris. 

 

Läs mer

Planera

Badrums­planering

När man ska renovera badrum gäller det att hitta lösningarna. Här har vi samlat några vanliga huvudbry och förslag på lösningar.

Läs mer

Butiker

Välkommen att göra ett besök hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning.

Läs mer