Produkter

BADRUMSSPEGLAR

Din badrumsspegel är viktig. Och inte bara för ditt eget välbefinnande. Hela badrummet mår bra av ljuset och den extra rymd som spegeln tillför. Tänk till kring dina behov och utforska vårt breda urval av badrumsspeglar i olika utföranden och storlekar.

Runda speglar

Vår runda spegel LOOX med stämningsgivande LED-belysning bakom kanten är en av våra mest omtyckta produkter och passar lika bra i hallen eller sovrummet som i badrummet.

70 - 90 - 110 cm

Se alla runda speglar

TOUCH

TOUCH är spegeln för dig som söker en riktigt snygg spegel som utstrålar både design och kvalitet. Ställ in just det typ av ljus du önskar för stunden; för att vakna till liv på morgonen, för att lägga den perfekta makeupen eller varför inte för att imponera på gästerna på lördagskvällen.

60 - 80 - 100 - 120 - 140

Alla speglar

Spegeln håller reda på senast gjorda inställning till nästa gång du slår på strömmen. Kopplas till rummets strömbrytare eller till sin helt egna. Hör med din elektriker.

SCENE

Med badrumsspegeln SCENE uppnår du det bästa smink- elle rakresultatet. Med hjälp av de tre touch-knapparna i nederkant styr du ljustemperatur och ljusstyrka såväl som av/på. Vinkla sidobelysningen upp till 90° för att få ljuset att falla precis som du vill ha det när du speglar dig och gör dig i ordning för dagen eller för en kväll på stan.

50 - 60 - 80 - 100 - 120

Alla speglar

Vinklingsbar belysning

Sidobelysningen i sin fulla ljusstyrka och helt invikt, 90°. SCENE är spegeln för dig som går igång på både teknik, design och funktion.

Alla speglar

FEEL

En klassisk badrumsspegel med LED-belysning som passar de flesta stilar. En eller två belysningsarmaturer ingår beroende på spegelns bredd. Underbelysningen ingår alltid.

40 - 50 -  60 - 80 - 90 - 100 - 120 - 140

Se alla FEEL

GROOM

En badrumsspegel med lantlig karaktär som harmonierar med kommoderna i våra Classic-serier. Spegeln är monterad på en platta av trä med samma mycket fukt- och stöttåliga ytbehandling TX Top Extreme™ som alla våra möbler.

60 - 80 - 100 - 120 - 140

Se alla GROOM

Andra har också besökt

Badrumsmöbler

Spegelskåp

Med ett av våra spegelskåp får du smart förvaring med en ovanligt genomtänkt insida. Välj mellan rektangulära och runda spegelskåp med olika utrustningsnivå.

Se mer

Inspiration

Badrums­inspiration

Välkommen till en värld av trender och inspiration för badrum – skapat för dig som är i färd med att planera och inreda ett nytt badrum.

Se mer

Hitta butik

Titta på, upplev och köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning som finns över hela landet.

Se mer