badrumsspeglar

Badrumsspeglar

Låt spegeln matcha stilen och storleken på din kommod. Tänk till kring dina behov och utforska vårt breda urval av badrumsspeglar med många smarta finesser.

Se även spegelskåp

Runda speglar

Vår runda spegel med stämningsgivande LED-belysning bakom kanten har på kort tid blivit en av våra mest omtyckta produkter. Den runda spegeln, som finns i 70 och 90 cm diameter, är speciellt framtagen till möbelserien AIR men ger förstås en trendig edge till ditt badrum oavsett vilken kommod du väljer.

Designserie AIR

Rektangulära speglar

Låt spegeln matcha stilen och storleken på din kommod. Tänk till kring dina behov och utforska vårt breda urval av badrumsspeglar med många oväntade finesser. Belysningen i våra speglar är av typen LED vilket innebär att lamporna har en livslängd på upp emot 20 år, med minimal energiförbrukning.

Spegel med armatur

En klassisk badrumsspegel med LED-belysning som passar de flesta möbler. Underbelysning och imfritt glas är tillval.

40 - 50 - 55 - 60 - 80 - 90 - 100 - 120 - 140 cm

Se alla speglar

SOLVIK BADRUMSSPEGEL

Till möbelserien SOLVIK med sin nygamla sekelskiftescharm finns badrumsspeglar i flera mått, där de bredaste modellerna har två speglar och dubbel belysning. Armaturen är i blank krom och av typen halogen. Speglarna finns i bredderna 65, 100, 130, 200 mm.

Designserie SOLVIK

mer inspiration

badrumsbilder

Inspiration

Badrums­inspiration

Inspirationen till det rum i ditt hem där livets viktigaste förberedelser sker. Badrummet.

Läs mer

Hitta butik

Välkommen att göra ett besök hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning.

Läs mer

Planera

Badrums­planering

När man ska renovera badrum gäller det att hitta lösningarna. Här har vi samlat några vanliga huvudbry och förslag på lösningar.

Läs mer