Tillval

Extrautrusta dina badrumsmöbler med belysning och eluttag

Det som utmärker badrumsmöbler av riktigt hög kvalitet är ofta möjligheten att personalisera inredningen och få till de där funktionerna som är extra viktiga för din stund i badrummet. Belysning i och under kommoden är ett väldigt uppskattat tillval som är både praktiskt och snyggt, inte minst nattetid. Ett dolt eluttag i dina badrumsmöbler är också ett funktionellt tillval som gör att du kan ha rakapparaten eller tandborsten på laddning direkt i lådan, väl undangömt.

Tillval

Plus Organizer

Håll koll på småsakerna med vår snygga och praktiska Organizer i Natural Oak. Följer med i två ex i alla våra kommoder. Komplettera med fler.

Tillval

Plus Light

Sensorstyrd LED-belysning i övre låda och under kommoden. Ett tillval med hög WOW-faktor. Finns som tillval till alla kommoder med låda.

Tillval

Plus Power

Dubbelt svart eluttag i nedre låda (230V). IP44-klassat för att vara säkert i våtrum. I spegelskåpen STAGE och CIRC ingår eluttag som standard.

Andra har också besökt

Serier

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - marknadens tåligaste ytbehandling - och längsta garanti.

Se mer

Om INR

Vår kvalitet

Chefdesigner Kristian Olsson berätta om hur han och hans team resonerar kring just design och funktion kontra kvalitet.

Se mer

Alternativ för badrumsmöbler

Material

På INR arbetar vi endast med de bästa naturmaterialen och kompositen, framtagna för att göra din stund i badrummet så njutningsfull som möjligt.

Se mer