Pluspaket

Extrautrusta dina badrumsmöbler med ljud, ljus och ström

Det som utmärker badrumsmöbler av riktigt hög kvalitet är ofta möjligheten att personalisera inredningen och få till de där funktionerna som är extra viktiga för din stund i badrummet. Lägg gärna lite tid på att utforska möjligheterna när det gäller våra tillval. Sensorstyrd belysning i och under kommoden är ett väldigt uppskattat tillval som är både praktiskt och snyggt, inte minst nattetid. Ett dolt eluttag i dina badrumsmöbler är också ett funktionellt tillval som gör att du kan ha rakapparaten eller tandborsten på laddning direkt i lådan, väl undangömt. Med integrerade, trådlösa högtalare i kommoden vaknar du på din bästa sida – varje dag!

Exakt vilka pluspaket som finns för varje kommod ser du på varje produkts respektive sida.

Våra kommoder

Plus Smyckeskrin

Smyckeskrinet i svartbetsad ek är ett snyggt och smart tillval. Förvara smink och raktillbehör i lådan och lyft upp när du står framför spegeln.

Möbelserie AIR

Produkter

Plus Spegel

En helfigurspegel på insidan av högskåpets dörr är väldigt praktiskt. Komplettera med Plus Ström för din egen privata fön- och stylingsplats. Smart och snyggt.

FÖRVARING

Produkter

Plus Organizer

Håll koll på småsakerna med vår snygga och praktiska Organizer i borstad svart aluminium och vitpigmenterad ek. Följer med i två ex i alla våra kommoder.

Kommoder

Andra har också besökt

Serier

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - marknadens tåligaste ytbehandling - och längsta garanti.

Se mer

Alternativ för badrumsmöbler

Material

På INR arbetar vi endast med de bästa naturmaterialen och kompositen, framtagna för att göra din stund i badrummet så njutningsfull som möjligt.

Se mer

Om INR

INR Möbelstandard

Följ med oss på resan som ledde oss fram till "INR Möbelstandard" – vår egen standard för badrumsinredning i våtrum, med krav långt bortom dagens branschstandarder.

Se mer