Plus Ljud

Streama musik via kommoden

Vakna till tonerna av din favoritmusik med integrerade högtalare i din GRAND-kommod, en på varje sida. Med tillvalet 'Plus Ljud' bäddar du för en skönare morgonstund i badrummet. Högtalarna är IP44-klassade för badrummets fuktnivåer och tillverkas av svenska Orlo. Du kopplar enkelt upp dig med mobilen eller surfplattan via Bluetooth och kan sedan njuta av favorittonerna medan du gör dig i ordning för dagen eller natten.

Anslut till högtalarna på kommodens sidor via Bluetooth och vakna till tonerna av din favoritmusik. Tillvalspaketet Plus Ljud finns till alla kommoder i GRAND Solid och GRAND Classic.

Högtalarna levereras färdigmonterade i vitt utförande för möbler i Premium White, Nordic Oak och ljusa NCS-kulörer. Övriga utföranden levereras med svarta högtalare.

Mer om GRAND

FÖLJ VÅRA Spotify-SPELLISTOR

Musik är ett självklart inslag i många av livets viktigaste – och vardagligaste – stunder. Musik för att gratulera, för att säga farväl. För att komma i stämning inför festen eller för att varva ner inför natten. Lyssna på någon av våra Spotify-spellistor och kom i stämning på direkten, oavsett tillfälle.Andra har också besökt

Inspiration

Badrums­inspiration

Välkommen till vår värld av badrumstrender och badrumsinspiration skapat för dig som ska inreda eller renovera badrum. Njut av våra bästa bilder på vackra och fina badrum i olika stilar.

Se mer

Badrums­inspiration

Belysning i badrummet

Med rätt belysning i badrummet kan du öka på trivselfaktorn med stora mått.

Se mer

Inspiration

Badrumstrender

Färgerna går dels åt de jordiska, varma tonerna men vi hämtar också inspiration från vår nordiska vildmark där naturens alla kalla nyanser av blått och grönt sköljer över oss och hjälper oss att hitta lugnet.

Se mer