Plus Ljud

Streama musik via kommoden

Vakna till tonerna av din favoritmusik med integrerade högtalare i din GRAND-kommod, en på varje sida. Med tillvalet 'Plus Ljud' bäddar du för en skönare morgonstund i badrummet. Högtalarna är IP44-klassade för badrummets fuktnivåer och tillverkas av svenska Orlo. Du kopplar enkelt upp dig med mobilen eller surfplattan via Bluetooth och kan sedan njuta av favorittonerna medan du gör dig i ordning för dagen eller natten.

Anslut till högtalarna på kommodens sidor via Bluetooth och vakna till tonerna av din favoritmusik. Tillvalspaketet Plus Ljud finns till alla kommoder i GRAND Solid och GRAND Classic.

Högtalarna levereras färdigmonterade i vitt utförande för möbler i Premium White, Nordic Oak och ljusa NCS-kulörer. Övriga utföranden levereras med svarta högtalare.

Mer om GRAND

FÖLJ VÅRA Spotify-SPELLISTOR

Musik är ett självklart inslag i många av livets viktigaste – och vardagligaste – stunder. Musik för att gratulera, för att säga farväl. För att komma i stämning inför festen eller för att varva ner inför natten. Lyssna på någon av våra Spotify-spellistor och kom i stämning på direkten, oavsett tillfälle.Mer inspiration

Inspiration

Badrums­inspiration

Inspirationen till det rum i ditt hem där livets viktigaste förberedelser sker. Badrummet.

Läs mer

Badrums­inspiration

Belysning i badrummet

Med rätt belysning i badrummet kan du öka på trivselfaktorn med stora mått.

Läs mer

Inspiration

Badrumstrender

Efter flera år med väldigt mycket svart i trendspaningarna vänder badrumstrenderna för 2020 äntligen mot ljusare tider. Nu vill vi bli ett med naturen på riktigt omge oss med de färger som vår gröna planet bjuder.

Läs mer