Plus Ljud

Streama musik via kommoden

Vakna till tonerna av din favoritmusik med integrerade högtalare i din GRAND-kommod, en på varje sida. Med tillvalet 'Plus Ljud' bäddar du för en skönare morgonstund i badrummet. Högtalarna är IP44-klassade för badrummets fuktnivåer och tillverkas av svenska Orlo. Du kopplar enkelt upp dig med mobilen eller surfplattan via Bluetooth och kan sedan njuta av favorittonerna medan du gör dig i ordning för dagen eller natten.

Anslut till högtalarna på kommodens sidor via Bluetooth och vakna till tonerna av din favoritmusik. Tillvalspaketet Plus Ljud finns till alla kommoder i GRAND Solid och GRAND Classic.

Högtalarna levereras färdigmonterade i vitt utförande för möbler i Premium White, Nordic Oak och ljusa NCS-kulörer. Övriga utföranden levereras med svarta högtalare.

Mer om GRAND

FÖLJ VÅRA Spotify-SPELLISTOR

Musik är ett självklart inslag i många av livets viktigaste – och vardagligaste – stunder. Musik för att gratulera, för att säga farväl. För att komma i stämning inför festen eller för att varva ner inför natten. Lyssna på någon av våra Spotify-spellistor och kom i stämning på direkten, oavsett tillfälle.Andra har också besökt

Inspiration

Badrums­inspiration

Välkommen till en värld av trender och inspiration för badrum – skapat för dig som är i färd med att planera och inreda ett nytt badrum.

Se mer

Badrums­inspiration

Belysning i badrummet

Med rätt belysning i badrummet kan du öka på trivselfaktorn med stora mått.

Se mer

Inspiration

Badrumstrender

Under 2022 sveper de mörka träslagen in över de nordiska badrummen och vi välkomnar badrumstrenden Nordic Woodlands med öppna armar. 

Se mer