L E V E L

Bänkskiva och infällt tvättställ till möbelserie GRAND

Level är ett stilrent tvättställsalternativ till kommoderna i GRAND. Här får du ett infällt tvättställ till ett handplockat sortiment bänkskivor i kvartskomposit med eller utan blandarhål. Bänkskivorna är reptåliga och tack vare att materialet inte absorberar vätska är kvartskomposit ett synnerligen bra alternativ till exempelvis natursten som i regel kräver stor försiktighet och dagligt underhåll när det utsätts för vatten och tvål.

Välj mellan fyra vackra utföranden som alla sätter sin unika prägel på både kommoden och badrummet. Level finns till alla kommoder i GRAND Solid, Grip och Classic och ger din möbel en helt ny profil med massor av attityd. Till den limiterade möbelserien GRAND Walnot kan du endast välja mellan Plain White och Raven.

Plain White

En helt vit bänkskiva i kvartskomposit i samma nyans som det mattvita tvättstället. En utsökt vacker kombination till något av de mörkare fanéren, som här kompositfanéret i den limiterade möbelserien GRAND Walnot.

GRAND Walnot

 

Plain White är ett helt vitt kvartskomposit i samma kulör som tvättstället.

GRAND Walnot med bänkskiva Plain White.

Clamshell

Bänkskivan Clamshell har vi skapat för dig som söker en lyxig och på samma gång jordnära känsla, men som önskar ett tåligare alternativ till äkta kalksten som kräver en del underhåll. Kommoden GRAND Classic med sin lantliga ramlucka är vår möbelserie i New England-stil och passar utmärkt till Clamshell.

GRAND Classic

Raw Concrete

Till ekfanéret Natural Oak i möbelserie GRAND Solid har våra designers valt den betongliknande bänkskivan Raw Concrete och det svarta tvättstället i LEVEL. I kombination med den inbyggda blandaren och spegeln TOUCH skapar du en avslappnat nordisk och industriell känsla med harmoniska japanska influenser.

GRAND Solid

RAVEN

Svart som natten är kvartskompositet Raven som påminner om svart granit. Här matchat med kommoden GRAND Grip 100 i Black Oak. En djärv kombination av utsökta material och stilren design som ger badrummet en maskulin och sober känsla. Addera belysning inuti och under kommoden.

GRAND Grip

Relaterade sidor

badrumsmöbler grand solid

Badrumsmöbler

Grand Solid

Serien lockar med sina fina funktioner och smäckra lådfronter dig som vill skapa ett badrum med en känsla av modern exklusivitet.

Se mer

Badrumsmöbler

Grand Classic

För dig som uppskattar äkta snickeridetaljer och lockas av ekot från förr. Här får du den rustika touchen till en ultramodern badrumsmöbel. 

Se mer
badrumsmöbler grand grip

Badrumsmöbler

Grand Grip

Elegant möbelserie med infälld grepplist i flera finishar. Får vi föreslå ett av våra vackra ekfanér eller varför inte valfri NCS?

Se mer