< >

LEVEL

LEVEL tar din GRAND till nästa nivå

Nya LEVEL är ett stilrent alternativ till kommoderna i GRAND med infällt tvättställ till ett handplockat sortiment bänkskivor med eller utan blandarhål tillverkade i kvartskomposit. Bänkskivorna är reptåliga och tack vare att materialet inte absorberar vätska är kvartskomposit ett synnerligen bra alternativ till exempelvis natursten som i regel kräver stor försiktighet och dagligt underhåll när det utsätts för vatten och tvål.

Välj mellan tre vackra utföranden som alla sätter sin unika prägel på både kommoden och badrummet. LEVEL finns till alla kommoder i GRAND Solid, Grip och Classic och ger din möbel en helt ny profil med massor av attityd.

Clamshell

Bänkskivan Clamshell har vi skapat för dig som söker en lyxig och på samma gång jordnära känsla, men som önskar ett tåligare alternativ till äkta kalksten som kräver en del underhåll. Kommoden GRAND Classic med sin lantliga ramlucka är vår möbelserie i New England-stil och passar utmärkt till Clamshell. Här tillsammans med greppet DEEP, tvättställsblandaren POSH och runda spegeln LOOX för en modernt lantlig känsla.

Möbelserie GRAND Classic

Clamshell är ett matt kvartskomposit med karaktär av kalksten.

Bänkskivor i kvartskomposit är ett populärt inslag i de nordiska designerköken sedan flera år tillbaka. Nu hittar de äntligen in i badrummet där de revolutionerar. Bänkskivorna är reptåliga och tack vare att materialet inte absorberar vätska är det ett bra alternativ till exempelvis natursten som i regel kräver stor försiktighet och dagligt underhåll när det utsätts för vatten och tvål.

Raw Concrete

Till ekfanéret Nordic Oak i möbelserie GRAND Solid har våra designers valt den betongliknande bänkskivan Raw Concrete och det antracitfärgade tvättstället i LEVEL. I kombination med den inbyggda blandaren och spegeln TOUCH skapar du en avslappnat nordisk och industriell känsla med harmoniska japanska influenser.

Möbelserie GRAND Solid

Raw Concrete med sin släta matta yta påminner om betong och är extra snyggt ihop med det antracitfärgade tvättstället i LEVEL.

RAVEN

Svart som natten är kvartskompositet Raven som liknar svart granit. Här matchat med kommoden GRAND Grip 100 i ekfanéret Black Oak. En djärv kombination av utsökta material och stilren design som ger badrummet en maskulin och sober känsla. Addera belysning inuti och under kommoden och se hur hela badrummet lyfter.

Möbelserie GRAND Grip

Raven påminner om svart granit men med alla de fördelarna kring hållbarhet som kvartkomposit ger.

Andra har också besökt

Inspiration

Badrumstrender

Under 2022 sveper de mörka träslagen in över de nordiska badrummen och vi välkomnar badrumstrenden Nordic Woodlands med öppna armar. 

Se mer

Badrumstrender

Nordic Elements

Nordic Homecoming är en vänlig badrumstrend som med influenser från Japan och Italien, tolkat på vårt eget nordiska vis.

Se mer

Badrumstrender

Nordic Tranquility

Här möter kolonialblått skogsgrönt och blandas upp med en överflöd av nyanser som vi återfinner i den nordiska vildmarken.

Se mer