Så väljer du rätt dusch

Om du är på jakt efter en duschvägg har du hamnat helt rätt. Kanske är du precis i början av den utmanande men samtidigt roliga badrumsprocessen och är mest ute och sonderar terrängen för att hitta den bästa tillverkaren av duschväggar. Eller så har du kommit en bit längre på väg, har hyfsat bra koll på utbudet och är redo att ta ditt beslut.

Oavsett vad så tror vi att vi har den duschvägg du söker. INR är Sveriges ledande tillverkare av premium duschväggar sedan 30 år tillbaka och det finns inget i duschväg som vi inte tar oss an. Bläddra igenom vårt breda sortiment så förstår du vad vi menar!

Till våra duschväggar >

Vælg ønsket løsning

Brusehjørner

Gå på opdagelse i vores brusehjørner i fem serier med en eller flere døre.

Læs mere

Brusevæg i niche

Vores fem serier byder på løsninger til både store og små brusenicher.

Læs mere

Brusevæg midt på væggen

En brusevæg langs en væg er en majestætiske løsning til det store badeværelse eller hvis gulvbrønden er placeret langt fra hjørnet.

Se mere

Brusekabiner

Den perfekte løsning, hvis du ikke har gulvfald.

Læs mere

Andre har også besøgt

Kampanjer

Kampagner

Duschhörna med takdusch och integrerad duschförvaring. Gäller till och med 31 augusti 2021 hos alla svenska återförsäljare.

 

Læs mere

Sortiment

Brusevægge

Filtrere blandt vores syv serier af brusevægge, og find en brusevæg, der passer til dit badeværelse. Vælg en model for at ændre designet, og vælg derefter glas og finish, der passer dine behov.

Læs mere

Find en forhandler

Se, oplev og køb INR bruseløsninger og møbler hos en af ​​forhandlere med udstilling.

Læs mere