Iconic Nordic Rooms

Iconic Nordic Rooms är skapat av människorna bakom Aspen badrumsmöbler och INR duschväggar. Nya INR erbjuder badrumsinredning med mer plats för personlig stil

Badrumsinspiration

Musik i badrummet

Låt musiken flytta in i badrummet och bädda för en skönare morgonstund. I ett samarbete med svenska Orlo – kända för sina små högtalare med stort ljud – har vi utvecklat inbyggnadshögtalare till kommoderna i serierna GRAND och IKON. Med tillvalet Ljudpaket streamar du direkt från din telefon eller surfplatta via Bluetooth till badrumsmöbeln.

Teknik som smarta telefoner, surfplattor och streamad musik gör det möjligt att skapa stämning i badrummet, som annars ofta varit ett rum där man kanske inte velat dra in för mycket elektronik – just på grund av all fukt. Med våra integrerade högtalare via Bluetooth behöver du inte dra extra elledningar för att kunna njuta av musik under egentiden i badkaret. Högtalarna är säkerhetsklassade med IP44 för att klara typisk badrumsmiljö.

Musik är ett självklart inslag i livets viktigaste – och vardagligaste – stunder men vilken effekt den får på oss beror helt på tillfället. Klicka dig vidare till någon av våra Spotify playlists för en skön stund i badrummet oavsett om du är på väg till festen eller vill varva ner för kvällen.

Playlists: Vakna långsamt / Vakna flygande / Relax / Förfest

Badrumsmöbler som tar ton

IKON 60

IKON är en stilsäker kommod som gör mycket med små medel. Finns i flera bredder och utföranden med tillval som ljudpaket, eluttag och LED-belysning under skåpet.

Mer om IKON

GRAND 80

Låt dig inte förledas av ett blygsamt yttre – GRAND lämnar inget åt slumpen. Och självklart kan du få kommoden och förvaringen i vilken färg du vill. Välj bland NCS-skalans 1950 färger.

Mer om GRAND

GRAND 140

Lägg gärna extra tid på dina tillvalsmöjligheter med GRAND. Utöver ljudpaketet finns mängder med andra smarta finesser som gör just den här serien extra grand.

Mer om GRAND