Badrumsinspiration

Musik i badrummet

I ett samarbete med svenska Orlo – kända för sina små högtalare med stort ljud – har vi utvecklat inbyggnadshögtalare till kommoderna i serierna GRAND och IKON. Med tillvalet Ljudpaket streamar du direkt från din telefon via Bluetooth till badrumsmöbeln.

IP44-klassade högtalare

Teknik som smarta telefoner, surfplattor och streamad musik gör det möjligt att skapa stämning i badrummet, som annars ofta varit ett rum där man kanske inte velat dra in för mycket elektronik – just på grund av all fukt. Med våra integrerade högtalare via Bluetooth behöver du inte dra extra elledningar för att kunna njuta av musik under egentiden i badkaret. Högtalarna är säkerhetsklassade med IP44 för att klara typisk badrumsmiljö.

Mer om GRAND

Badrumsmöbler som tar ton

IKON 60

IKON är en stilsäker kommod som gör mycket med små medel. Finns i flera bredder och utföranden med tillval som ljudpaket, eluttag och LED-belysning under skåpet.

Mer om IKON

GRAND 80

Låt dig inte förledas av ett blygsamt yttre – GRAND lämnar inget åt slumpen. Och självklart kan du få kommoden och förvaringen i vilken färg du vill. Välj bland NCS-skalans 1950 färger.

Mer om GRAND

GRAND 140

Lägg gärna extra tid på dina tillvalsmöjligheter med GRAND. Utöver ljudpaketet finns mängder med andra smarta finesser som gör just den här serien extra grand.

Mer om GRAND

andra har också tittat på

Duschvägg TRAC 20 och handdukstorkar BOW. Kommod AIR 150 i skiffergrått.

Badrumsinspiration

På den här sidan hittar du badrumsinspiration och inredningen för det rum i ditt hem där livets viktigaste förberedelser sker. Ditt badrum. 

Läs mer

Badrumsinspiration

Belysning i badrummet

Med rätt belysning i badrummet kan du öka på trivselfaktorn med stora mått.

Läs mer
badrumstrender

Badrumsinspiration

Badrumstrender 2018

Innovativa förvaringslösningar och diskret inbäddad teknik tar plats i framtidens badrum spår trendspanarna.

Läs mer