Badrumsinspiration

ICONIC by Peter

Hans intuition för stil har fått män att börja prata om manlig skönhet. Och som barberare är det kanske det bästa betyg man kan få. För Peter Mannerstål handlar allt om kommunikation, från ögonblicket då du kliver in genom dörren till den sista trimningen av mustaschen. Du är du och skägget formas därefter. I salongen är ordning A och O. Rakkniv, sax, kam, skäggolja, vax och pomada– allt har sin bestämda plats. Precis som hemma.

Som barberare arbetar Peter dagligdags med att framhäva och frisera olika personligheters yttre. Han är en man med välrenommerad fingerspetskänsla i sin profession, vilket även återspeglas i hans privata stil. Peters badrum är en cool mix av retro hipster med industriella influenser. Resultatet är ett smakfullt maskulint badrum med plats för återhämtning och härligt fokus på manlig fåfänga.

Fler alternativ

Genom att välja en vägghängd kommod som sträcker sig över en och en halv meters bredd känns rummet luftigt. Den tilltagna bänkskivan i materialet Dekton® och färgställningen Sirius bildar en skön arbetsyta och undertill finns fullt utdragbara lådor med belysning och fackindelning. Den runda spegeln är också en nyhet som finns i två olika diametrar – 70 respektive 90 cm. Båda spegelstorlekarna har ett behagligt bakomliggande LED-ljus runt kanten.

Se alla våra badrumsmöbler

Ett paradis för en barberare som vill ha ordning och översikt bland sina groomingprodukter. Nere i kommoden går det bra att få eluttag som tillval så att rakapparaten kan ligga dold på laddning. Det går också utmärkt att lyfta upp en fackindelad låda – eller en del av den – på bänkskivan för att ha närmre till spegeln.

Livet är för kort för att vika handdukar! Handdukstorken BOW är en nyhet som fått namn efter den bugande formen på handdukshängarna. Den går att få i sex olika färgkombinationer och tack vare den vertikala formen och energisnål elektrisk uppvärmning håller BOW handdukarna varma utan att få elräkningen att skena. Nattetid bjuder handdukstorkarna på smakfullt nedåtriktad effektbelysning.

Läs mer om BOW

Fler alternativ

Gå till produkten

Lägg till i Moodboard

Duschhörnan i Peters drömbadrum är en skön plats för kontemplation med tanke på att den både är rymlig och försedd med en kaklad sittbänk. Här kan han låta alla eventuella bekymmer eller ömma axlar sköljas bort med varmt vatten från en generös takdusch. Duschväggen i 8 mm är modell TRAC 20 i klart säkerhetsglas, monterat i en blankpolerad TRAC-skena. Denna lösning ger en stilren inramning och är samtidigt praktisk, eftersom den tätar mot golv och vägg så att risken för oönskade vattenpölar på golvet utanför minimeras.

Se alla våra duschväggar


andra har också tittat på

Badrumsinspiration

ICONIC by Helin

Hon ser en värld full av skönhet, men tycker att vi stirrar oss blinda på ytan.
Själv hoppas hon kunna bidra till ett mindre stereotypt skönhetsideal. 

Läs mer
Duschvägg TRAC 20 och handdukstorkar BOW. Kommod AIR 150 i skiffergrått.

Badrumsinspiration

På den här sidan hittar du badrumsinspiration och inredningen för det rum i ditt hem där livets viktigaste förberedelser sker. Ditt badrum. 

Läs mer
badrumstrender

Badrumsinspiration

Badrumstrender 2018

Innovativa förvaringslösningar och diskret inbäddad teknik tar plats i framtidens badrum spår trendspanarna.

Läs mer