Badrumstrender

Badrumstrender för 2018 och framåt

Badrumsmöbler med innovativa förvaringslösningar och diskret inbäddad teknik tar plats i framtidens badrum. Ta del av fem badrumstrender som vi bedömer kommer att göra avtryck i nordiska hem under 2018 och framåt. Låt dig väl inspireras!

1 - Svart dramatik

Mustiga svarta toner dominerar årets badrumstrender och nu med möjlighet till fler svarta detaljer än någonsin förut. Genom att hålla den svarta tråden i din badrumsinredning skapar du en både dramatisk och mystisk känsla som kommer igen i såväl badrumsmöbeln som duschväggen, takduschen och handdukstorken. Lägg till LED-belysning bakom spegeln, i och under möbeln för en läcker och stämningsfull touch som är ett mycket välkommet inslag kvällstid.

Se våra kommoder

2 - De runda speglarna

De organiska formerna dominerar på spegelfronten under 2018, gärna med olika effektbelysingar som komplement. Vår runda spegel finns i två storlekar och med stämningsfull LED-belysning bakom kanten. Föredrar du spegelskåp så finns även de i en rund variant med dold eller öppen förvarirng.

Se våra speglar

3 - Naturnära toner

Efter en längre tid präglad av badrumsinredning i vitt och grått går vi mot en mer blandad skala av varmare kulörer i naturnära toner som sand och ljust trä. Naturen kommer också in i badrummet genom växtlighet och hållbara material såsom trä, glas och sten.

Se våra kommoder

4 - Pasteller

Matta pasteller har under en lång tid varit uppskattade i detaljer och stannar kvar även under 2018 och framåt. De skapar mjuka, inbjudande kontraster till hårdare material och går bra att kombinera med varandra. Låt pastellerna gå igen när du väljer handdukar och accessoarer eller varför inte låta lackera möbeln och förvaringen i din favortipastell?

Kommoder i valfri färg

 Skapa varma och inbjudande kontraster med mässing och pasteller. Alla duschväggar i ARC-serien finns med beslag i mässing. Här ser vi en ARC 20.

Nischdörren ARC  2 tillsammans med handdukstork i samma serie.
Fler alternativ

Gå till produkten

Lägg till i Moodboard

Nischdörren ARC 2 tillsammans med handdukstork i samma serie.

5 - METALLISKA ACCESSOARER

Mässing är fortsatt en gyllene finish att satsa på. Lite bling-bling förstärker känslan av vardagslyx och mässing har visat sig vara en metall som hänger med över tid och är en av rådande badrumstrender att räkna med.

Line, 1750 mm i polerad mässing. Limited Edition.
Fler alternativ

Gå till produkten

Lägg till i Moodboard

Handdukstorken LINE i polerad mässing.

Fler alternativ

andra har också tittat på

Badrumsinspiration

Mässing i badrummet

Nu erbjuder vi alla våra ARC-duschväggar samt LINE handdukstork i den härliga gyllene finishen som vi alla älskar!

Läs mer
Duschvägg TRAC 20 och handdukstorkar BOW. Kommod AIR 150 i skiffergrått.

Badrumsinspiration

På den här sidan hittar du badrumsinspiration och inredningen för det rum i ditt hem där livets viktigaste förberedelser sker. Ditt badrum. 

Läs mer
årets färg badrumsmöbler

Badrumsinspiration

Årets färg i badrummet

Årets färg 2018 på badrumsinredning är en mustig blå kulör som gör sig bra till mässing, marmor och andra naturmaterial.

Läs mer