Badrumsinredning

Badrumsinredning

Nästa generations badrumsinredning

Hos oss på INR hittar du skräddarsydda duschlösningar, badrumsinredning och accessoarer med Nordens främsta kvalitet och med ett hantverk i detaljerna som både syns och känns. Möbler som tack vare vår unika ytbehandling TX Top Extreme™ tåler ett och annat: En våt handduk på fel ställe och en skvätt rödvin på bänkskivan på lördagskvällen. 

Sedan 1988 har vi i vår fabrik i Malmö designat och tillverkat duschväggar av absolut högsta kvalitet - inte sällan skräddarsydda på millimetern till utrymmet i det badrum där de ska installeras, och sedan 1998 även högkvalitativa badrumsmöbler och badrumsinredning sprungna ur den småländska möbeltraditionen med rötterna i Jönköping, ungefär där de stora skogarna tar vid. Då med badrumsmöbler och inredning för badrum under det välrenommerade varumärket 'Aspen' / 'Aspenbad' - sedan 2017 tillsammans med INR som nya INR - Iconic Nordic Rooms.

Våra badrumsmöbler

badrum med duschvägg och badrumsmöbler

Vår badrumsinredning och våra duschväggar passar alla former och storlekar på badrum. Här ser du kommoden IKON och duschväggen ARC 20 med beslag i mässing.

badrum grön badrumsmöbel

Vår badrumsinredning går att få med många innovativa och funktionella tillval såsom ljud- och ljuspaket eller i valfri färg! Här en GRAND kommod 80 med ramspegel i 'Lindblomsgrönt'.

Ditt nya badrum framför allt

På INR sätter vi alltid ditt badrum främst och tror helhjärtat på att ditt badrum blir bäst om det får vara en förlängning av dig själv - din livsstil, din personlighet, dina drömmar och dina mål. Därför lägger vi stort fokus vid skräddarsydda och måttanpassade duschväggar och möbler för badrum, inte sällan med inbyggd teknik och innovativ funktionalitet. Det är en svindlande tanke men genomsnittssvensken spenderar faktiskt nästan 600 timmar om året i sitt badrum - och varför då inte satsa på att inreda ditt badrum på ett sätt som bekräftar och förstärker just din härliga personlighet?

Våra badrumsmöbler

badrumsbilder

I vårt inspirationsavsnitt har vi ett stort antal badrumsbilder för alla typer av badrum, från det allra minsta till det största. Här ser vi TRAC duschvägg och AIR badrumsinredning.

Inspiration inom badrumsinredning

Dig som är på jakt efter inspiration inom badrumsinredning kan vi erbjuda ett stort antal badrumsbilder och hemma hos-repotage från privata hem hos såväl kändisar som 'okändisar' runt om i Norden. Låt dig väl inspireras!

Badrumsbilder

Kommod GRAND 140 i kulören Rose Dust med rund spegel.

Badrumsinredningen i Årets Badrum, framröstat av svenska folket.

Andra har också besökt

Serier

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - marknadens tåligaste ytbehandling - och längsta garanti.

Se mer
tvättställ och kommoder

Sortiment

Kommoder med tvättställ

Filtrera bland våra tre serier med kommoder och tvättställ i storlekar från 40 till 200 cm. Välj en modell för att ändra utförande och lägga till tillval som matchar din stil.

Se mer
Alla våra speglar och spegelskåp.

Serier

Badrumsspeglar

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Se mer

Vanliga frågor och svar om badrumsinredning

Kan jag välja badrumsinredning i färg?

Ja. Du kan välja vilken kulör du vill på NCS-skalan när du köper din badrumsinredning. Välj en naturnära kulör som håller över tiden eller gå helt utanför boxen för ett badrum som verkligen sticker ut från mängden.

Var kan jag titta på badrumsinredning?

Badrumsutställningar där du kan titta på och känna på badrumsinredning finns över hela Sverige. Ta god tid på dig och utvärdera dina alternativ noggrant innan du bestämmer dig. Då blir slutresultatet som bäst och du kan njuta av din badrum under lång tid framöver.

Vad ska jag tänka på när jag väljer badrumsinredning?

Utgå från storleken på rummet och välj en så rymlig kommod som möjligt, särskilt om ni är flera i familjen. Titta också på priset - billigare märken håller sämre och blir dyrt i längden på grund av täta byten. Välj inredning med matchande förvaring för en designmässigt röd tråd genom badrummet.

Hur länge ska badrumsinredning hålla?

Genomsnittssvensken renoverar badrum var 10-15:e år så det är en bra tumregel när du jämför garantitiderna. Ju kortare garantitid desto kortare hållbarhet har badrummet. Titta även på priset - det har betydelse för hållbarheten. Svensktillverkad badrumsinredning kostar lite mer men håller oftast betydligt längre än importerad.

Varför ska jag välja svensktillverkad badrumsinredning?

Välj svensktillverkat av flera anledningar. Inredningen brukar ha längre garanti än importerade alternativ och även från ett klimatperspektiv är det en bra idé att välja närproducerat. Väljer du svensktillverkat kan du räkna med att ditt badrum håller precis så länge - eller ännu längre - som du hoppas dig. Även eventuella reklamationer blir smidigare.