Badrumsinredning

Nästa generations badrumsinredning

Hos oss på INR hittar du skräddarsydda duschlösningar, badrumsinredning och accessoarer med Nordens främsta kvalitet och med ett hantverk i detaljerna som både syns och känns. Möbler som tack vare vår unika ytbehandling TX Top Extreme™ tåler ett och annat: En våt handduk på fel ställe och en skvätt rödvin på bänkskivan på lördagskvällen. 

Sedan 1988 har vi i vår fabrik i Malmö designat och tillverkat duschväggar av absolut högsta kvalitet - inte sällan skräddarsydda på millimetern till utrymmet i det badrum där de ska installeras, och sedan 1998 även högkvalitativa badrumsmöbler och badrumsinredning sprungna ur den småländska möbeltraditionen med rötterna i Jönköping, ungefär där de stora skogarna tar vid. Då med badrumsmöbler och inredning för badrum under det välrenommerade varumärket 'Aspen' / 'Aspenbad' - sedan 2017 tillsammans med INR som nya INR - Iconic Nordic Rooms.

Våra badrumsmöbler

Vår badrumsinredning och våra duschväggar passar alla former och storlekar på badrum. Här ser du kommoden IKON och duschväggen ARC 20 med beslag i mässing.

Vår badrumsinredning går att få med många innovativa och funktionella tillval såsom ljud- och ljuspaket eller i valfri färg! Här en GRAND kommod 80 med ramspegel i 'Lindblomsgrönt'.

Ditt nya badrum framför allt

På INR sätter vi alltid ditt badrum främst och tror helhjärtat på att ditt badrum blir bäst om det får vara en förlängning av dig själv - din livsstil, din personlighet, dina drömmar och dina mål. Därför lägger vi stort fokus vid skräddarsydda och måttanpassade duschväggar och möbler för badrum, inte sällan med inbyggd teknik och innovativ funktionalitet. Det är en svindlande tanke men genomsnittssvensken spenderar faktiskt nästan 600 timmar om året i sitt badrum - och varför då inte satsa på att inreda ditt badrum på ett sätt som bekräftar och förstärker just din härliga personlighet?

Våra badrumsmöbler

I vårt inspirationsavsnitt har vi ett stort antal badrumsbilder för alla typer av badrum, från det allra minsta till det största. Här ser vi TRAC duschvägg och AIR badrumsinredning.

Inspiration inom badrumsinredning

Dig som är på jakt efter inspiration inom badrumsinredning kan vi erbjuda ett stort antal badrumsbilder och hemma hos-repotage från privata hem hos såväl kändisar som 'okändisar' runt om i Norden. Låt dig väl inspireras!

Badrumsbilder

Badrumsinredningen i Årets Badrum, framröstat av svenska folket.