Badrumsinredning på ditt sätt

Badrummet. Ett rum där du duschar, går på toa och borstar tänderna. Och ett rum med inte sällan outforskade möjligheter när det gäller njutning. Vårt mål är att med hjälp av badrumsinredning med gott om personliga val och smarta detaljer, guida dig till just det rummet. En plats för ditt privata välbefinnande där allt funkar och kännas bra. Så enkelt och bra som det blir när du får det på ditt sätt.

Våra badrumsmöbler

Badrumsinredning i Accent-färgen Forest NCS S 5005-G50Y.

Skräddarsydd badrumsinredning

Eftersom vi bygger vår badrumsinredning själv erbjuder vi även gott om möjligheter när det gäller anpassningar. I möbelserie Air kan du själv sätta ihop din badrumsinredning med måttanpassad bänkskiva. Konceptet Accent/NCS är ett annat exempel för dig som söker personlig badrumsinredning. Välj en av våra utvalda kulörer eller hitta din egen på NCS-kartan.

Accent / NCS

Svensktillverkad badrumsinredning

Vår badrumsinredning, badrumsskåp och spegelskåp tillverkas i vår egen fabrik i Jönköping utifrån de bästa materialen och med den starkaste ybehandlingen på marknaden: TX Top Extreme. Tack vare detta kan vi kan lämna 15 års garanti garanti på badrumsinredning, vilket är en trygghet för dig och samtidigt snällt mot miljön.

Vår kvalitet

Inspiration inom badrumsinredning

För dig som söker inspiration inom badrumsinredning har vi mycket att erbjuda. Besök våra inspirationssidor och ta del av ett stort antal reportage inom trender och hemma hos.

Badrumsbilder

Relaterade sidor

Serier

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - marknadens tåligaste ytbehandling - och längsta garanti.

Se mer
tvättställ och kommoder

Sortiment

Kommoder med tvättställ

Filtrera bland våra tre serier med kommoder och tvättställ i storlekar från 40 till 200 cm. Välj en modell för att ändra utförande och lägga till tillval som matchar din stil.

Se mer
Spegel Scene med ställbar sidobelysning.

Serier

Badrumsspeglar

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Se mer

Vanliga frågor och svar om badrumsinredning

Kan jag välja badrumsinredning i färg?

Ja. Du kan välja vilken kulör du vill på NCS-skalan när du köper din badrumsinredning. Välj en naturnära kulör som håller över tiden eller gå helt utanför boxen för ett badrum som verkligen sticker ut från mängden.

Var kan jag titta på badrumsinredning?

Badrumsutställningar där du kan titta på och känna på badrumsinredning finns över hela Sverige. Ta god tid på dig och utvärdera dina alternativ noggrant innan du bestämmer dig. Då blir slutresultatet som bäst och du kan njuta av din badrum under lång tid framöver.

Vad ska jag tänka på när jag väljer badrumsinredning?

Utgå från storleken på rummet och välj en så rymlig kommod som möjligt, särskilt om ni är flera i familjen. Titta också på priset - billigare märken håller sämre och blir dyrt i längden på grund av täta byten. Välj inredning med matchande förvaring för en designmässigt röd tråd genom badrummet.

Hur länge ska badrumsinredning hålla?

Genomsnittssvensken renoverar badrum var 10-15:e år så det är en bra tumregel när du jämför garantitiderna. Ju kortare garantitid desto kortare hållbarhet har badrummet. Titta även på priset - det har betydelse för hållbarheten. Svensktillverkad badrumsinredning kostar lite mer men håller oftast betydligt längre än importerad.

Varför ska jag välja svensktillverkad badrumsinredning?

Välj svensktillverkat av flera anledningar. Inredningen brukar ha längre garanti än importerade alternativ och även från ett klimatperspektiv är det en bra idé att välja närproducerat. Väljer du svensktillverkat kan du räkna med att ditt badrum håller precis så länge - eller ännu längre - som du hoppas dig. Även eventuella reklamationer blir smidigare.