I höst ser vi allt i svart

Följ med oss på en resa till Gotland och upplev ett badrum för alla sinnen.

Upplev badrummet

Vinn designförvaring

Vilken duschförvaring gillar du bäst – NEST eller CASE? Nu har du chans att vinna en av våra snygga och smarta förvaringslösningar.

Tävla här

Iconic by Me

Höstmysigt och ombonat eller ljust och luftigt? Se hur människorna bakom våra hemma hos-reportage resonerade när de inredde sina drömbadrum.

Hemma hos

En oas i stan

Låt ditt nya badrum bli den privata sfär där du kan tanka energi och varva ner, och låt den spegla din personlighet så långt som möjligt.

Upplev badrummet

Nästa generations badrumsinredning

Se hela filmen

Badrumskampanj

Fynda ett av våra kompletta dusch- och möbelpaket och spara tusenlappar. Erbjudandet gäller hos alla våra återförsäljare.

Mer om kampanjen

< >

Badrum med plats för hela din härliga personlighet

Vårt mål är att göra ditt badrum till hemmets skönaste plats med hjälp av badrumsinredning och duschväggar med smarta, innovativa funktioner designade efter hur du vill börja din dag. Eller avsluta den. Så varsågod, låt din personlighet ta plats.

Våra badrumsmöbler

Fyra steg till dina drömmars badrum

En badrumsrenovering är ett spännande projekt med en fantastisk belöning som väntar när du kommer ut på andra sidan – ett badrum som ska ge daglig njutning under många år framöver och som bara ska funka, i vått och torrt. Låt oss dela med oss av våra bästa tips i fyra delar som leder dig närmare målet – dina drömmars badrum.

Badrumsplanering

Nordens tuffaste ytbehandling på badrumsinredning

Vad är TX?

Inspiration till ditt nya badrum

Gör ett besök på våra inspirationssidor där vi samlat ett stort antal reportage för dig som ska renovera eller bygga nytt badrum.

Badrumsinspiration

Prova våra verktyg

Att renovera och inreda ett badrum är en process som kan ta lite tid. Prova något av våra smarta verktyg för att hitta råd – och ro – på vägen.

Moodboard

Fått syn på något du gillar? Klicka på bilden och lägg till den i ditt moodboard.

Mitt Moodboard

BADRUMSSTUDION

Nyfiken på hur vår badrumsinredning ser ut i en annan färg? Här får du svaret.

Börja här

Duschverkstan

Personalisera och måttanpassa våra duschväggar efter ditt badrums unika mått. Flash krävs.

Börja här


Här hittar du inte allt till ditt badrum

Hos oss på INR hittar du inte produkter till hela ditt badrum men du kan eventuellt komma att förälska dig i några av de lösningar för badrum som ska visa sig vara ett par av ditt livs bästa investeringar. En investering i ditt hem, ditt badrum, i många år av problemfri användning och - givetvis - i ditt högst privata välbefinnande. I det rum i ditt hem där livets viktigaste förberedelser sker. Ditt badrum. Vår uppgift är att till ditt badrum skapa de rätta förutsättningarna genom smarta, innovativa lösningar designade efter hur du vill börja din dag. Eller avsluta den, för den delen. På den plats där du verkligen trivs och får vara dig själv. I vår värld finns det rum för fler olika personligheter. Låt din ta plats.

 

Hos oss på INR hittar du skräddarsydda duschlösningar, badrumsinredning och accessoarer för badrum med Nordens främta kvalitet och med ett hantverk i detaljerna som både syns och känns. Möbler för badrum som tåler ett och annat: En våt handduk på fel ställe och en skvätt rödvin på lördagskvällen. Och så duschväggarna som vi anpassar på millimetern efter just ditt badrum. Ja, lösningar som tillåter att du 'Care Less' helt enkelt. Så att du kan lägga ditt fokus vid allt det andra - det som stunderna i ditt badrum egentligen sytar till att förbereda dig för. Livet utanför ditt badrum. Mer om INR

Mer inspiration

Konsument

INR Katalog 2019

Bläddra i vår katalog, hämta i butik eller beställ via vårt formulär.

Läs mer

Inspiration

Badrums­inspiration

Inspirationen till det rum i ditt hem där livets viktigaste förberedelser sker. Badrummet.

Läs mer

Butiker

Välkommen att göra ett besök hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning.

Läs mer