Grand Designs Sverige

En utsökt förening av gotländsk och modern skandinavisk arkitektur med koppar, Terrazzo och handplockade svarta detaljer i badrummet.

Hälsa på

10 tips när du ska inreda små badrum

Så utnyttjar du utrymmet i små badrum maximalt med ovanligt smarta badrumsmöbler och duschlösningar skapade för de allra minsta badrummen.

Tips för små badrum

Planera ditt nya badrum

Går du i badrumsdrömmar men undrar var och hur du ska börja? Här är våra bästa tips som leder dig närmare målet – dina drömmars badrum.

Till checklistan

Få checklistan på mail

Katalog 2020

Låt dig inspireras av idéer och smarta produkter till ditt nya badrum. Bläddra online eller beställ katalogen idag – du har den inom ett par dagar!

Till katalogen

< >

Badrum med plats för hela din personlighet

Vårt mål är att göra ditt badrum till hemmets skönaste och mest personliga plats med hjälp av premium nordisk badrumsdesign med en intelligent insida - skapat i material som håller för hemmets tuffaste miljö i minst 15 år. Nästa generations badrumsinredning är här.


DUSCHAR

Utforska våra duschserier och möjligheterna med skräddarsydda duschlösningar.

Läs mer

BADRUMS­MÖBLER

Utforska våra kommoder, förvaring och speglar. Skapade för hemmets tuffaste rum.

Läs mer

ICONIC DOTS

Utforska våra handdukstorkar, blandare och ikoniska förvaring för duschutrymmet.

Läs mer

Vägen till dina drömmars badrum

Att skapa ett nytt badrum är ett spännande projekt med en fantastisk belöning som väntar på andra sidan – ett badrum som ska fylla dina krav på daglig njutning, kvalitet och funktion under många år. Här är knepen som leder dig närmare målet – dina drömmars badrum.

Badrumsplanering

Här blir jag en ny människa – varje dag!

Välkommen hem till Sara, trädgårdsarkitekten som inte ville låta sig begränsas av fyra väggar utan låta gränsen mellan hem och trädgård flyta.

Hälsa på

Inspiration för badrum

Sköna bilder, idéer och reportage att inspireras av.

Badrumsinspiration

Tips för små badrum

Inspiration för dig som ska inreda ett litet badrum.

Små badrum

#ICONICBYME

Digitala verktyg för badrum

Att renovera och inreda ett badrum är en process som kan och bör få ta lite tid. Prova något av våra smarta verktyg för att hitta råd – och ro – på vägen.

Möblera ditt badrum

Inred ditt badrum och ta med inköpslistan till närmaste återförsäljare.

Badrumsstudion

Måttanpassa duschen

Personalisera och måttanpassa duschväggen efter ditt badrums unika mått. 

Duschverkstan

Udda mått är standard

Unikt skapade dusch- och bastulösningar för badrum är vår specialitet. Testa oss!

Skräddarsydd dusch

 


Mer inspiration

Konsument

INR Katalog 2020

Bläddra i vår katalog, hämta i butik eller beställ via vårt formulär. Du har den i brevlådan inom några dagar.

Läs mer

Om INR

Garanti

Med hundraprocentig bakgrund i våra mycket omfattande laboratorietester, erbjuder vi dig hela 15 års garanti på både dusch och möbler.

Läs mer

Konsument

Kampanjer

Fynda ett av våra kompletta dusch- och möbelpaket i nordisk design, skapade för att hålla en hel generation.

Läs mer

Inte allt till ditt badrum

Hos oss på INR hittar du inte produkter till hela ditt badrum men du kan eventuellt komma att förälska dig i några av de lösningar för badrum som ska visa sig vara ett par av ditt livs bästa investeringar. En investering i ditt hem, ditt badrum, i många år av problemfri användning och - givetvis - i ditt högst privata välbefinnande. I det rum i ditt hem där livets viktigaste förberedelser sker. Ditt badrum.

Vår uppgift är att till ditt badrum skapa de rätta förutsättningarna genom smarta, innovativa lösningar designade efter hur du vill börja din dag. Eller avsluta den, för den delen. På den plats där du verkligen trivs och får vara dig själv. I vår värld finns det rum för fler olika personligheter. Låt din ta plats.

INR Iconic Nordic Rooms

Badrum som håller

Hos oss på INR hittar du skräddarsydda duschlösningar, badrumsinredning och accessoarer för badrum med Nordens främta kvalitet och med ett hantverk i detaljerna som både syns och känns. Möbler för badrum som tåler ett och annat: En våt handduk på fel ställe och en skvätt rödvin på lördagskvällen. Och så duschväggarna som vi anpassar på millimetern efter just ditt badrum. Ja, lösningar som tillåter att du 'Care Less' helt enkelt. Så att du kan lägga ditt fokus vid allt det andra - det som stunderna i ditt badrum egentligen syFtar till att förbereda dig för. Livet utanför ditt badrum.

Vår kvalitet

För nordiska badrum 

När vi designar våra produkter för badrum utgår vi alltid från det nordiska. Inspirationen till både design och funktion är hämtad ur det nordiska, avskalade formspråket. Den nordiska naturen och färgerna känner du igen i materialvalen som vi valt ut med noggranhet för att hjälpa dig att skapa ett badrum som kan ge dig njutning under många år framöver.

Våra material

Ingenting vi gör lämnas åt slumpen. Det är ju ditt nya badrum det handlar om. Och visst vill du väl att det ska hålla länge? Att arbeta aktivt för badrum som håller länge är vår passion, och vi är stolta att kunna erbjuda dig 15 års garanti på våra produkter för badrum.

Vår garanti