Smarta lösningar för små badrum

Så utnyttjar du ytan i ditt lilla badrum på allra bästa vis

Tips för små badrum

Iconic by
Villa Walden

Välkommen in i New England-villans stora och lilla badrum där funktion, design och sköna tillval som ljud och ljus harmonierar.

Hälsa på!

I höst ser vi allt i svart

Följ med oss på en resa till Gotland och upplev ett badrum för alla sinnen.

Upplev badrummet

Badrumskampanj pågår

Fynda ett av våra kompletta dusch- och möbelpaket och spara tusenlappar. Erbjudandet gäller hos alla våra återförsäljare.

Mer om kampanjen

Vinn designförvaring

Vilken duschförvaring gillar du bäst – NEST eller CASE? Nu har du chans att vinna en av våra snygga och smarta förvaringslösningar.

Tävla här

< >

Badrum med plats för hela din härliga personlighet

Vårt mål är att göra ditt badrum till hemmets skönaste plats med hjälp av badrumsinredning och duschväggar med smarta, innovativa funktioner designade efter hur du vill börja din dag. Eller avsluta den. Så varsågod, låt din personlighet ta plats.

Våra badrumsmöbler

Fyra steg till dina drömmars badrum

En badrumsrenovering är ett spännande projekt med en fantastisk belöning som väntar när du kommer ut på andra sidan – ett badrum som ska ge daglig njutning under många år framöver och som bara ska funka, i vått och torrt. Låt oss dela med oss av våra bästa tips i fyra delar som leder dig närmare målet – dina drömmars badrum.

Badrumsplanering

Inspiration till ditt nya badrum

Gör ett besök på våra inspirationssidor där vi samlat ett stort antal reportage för dig som ska renovera eller bygga nytt badrum.

Badrumsinspiration

Nordens tuffaste ytbehandling på badrumsinredning

Vad är TX?

Prova våra verktyg

Att renovera och inreda ett badrum är en process som kan ta lite tid. Prova något av våra smarta verktyg för att hitta råd – och ro – på vägen.

BADRUMSSTUDION

Nyfiken på hur vår badrumsinredning ser ut i en annan färg? Här får du svaret.

Rita badrum

Duschverkstan

Personalisera och måttanpassa våra duschväggar efter ditt badrums unika mått. Flash krävs.

Börja här


Här hittar du inte allt till ditt badrum

Hos oss på INR hittar du inte produkter till hela ditt badrum men du kan eventuellt komma att förälska dig i några av de lösningar för badrum som ska visa sig vara ett par av ditt livs bästa investeringar. En investering i ditt hem, ditt badrum, i många år av problemfri användning och - givetvis - i ditt högst privata välbefinnande. I det rum i ditt hem där livets viktigaste förberedelser sker. Ditt badrum. Vår uppgift är att till ditt badrum skapa de rätta förutsättningarna genom smarta, innovativa lösningar designade efter hur du vill börja din dag. Eller avsluta den, för den delen. På den plats där du verkligen trivs och får vara dig själv. I vår värld finns det rum för fler olika personligheter. Låt din ta plats.

 

Hos oss på INR hittar du skräddarsydda duschlösningar, badrumsinredning och accessoarer för badrum med Nordens främta kvalitet och med ett hantverk i detaljerna som både syns och känns. Möbler för badrum som tåler ett och annat: En våt handduk på fel ställe och en skvätt rödvin på lördagskvällen. Och så duschväggarna som vi anpassar på millimetern efter just ditt badrum. Ja, lösningar som tillåter att du 'Care Less' helt enkelt. Så att du kan lägga ditt fokus vid allt det andra - det som stunderna i ditt badrum egentligen sytar till att förbereda dig för. Livet utanför ditt badrum. Mer om INR

Mer inspiration

Konsument

INR Katalog 2019

Bläddra i vår katalog, hämta i butik eller beställ via vårt formulär.

Läs mer

Konsument

Kampanjer

I höst kan du fynda några av våra mest älskade produkter till rekordlåga priser. Stilren design, bästa funktion och högsta kvalitet på en och samma gång.

Läs mer

Butiker

Välkommen att göra ett besök hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning.

Läs mer