INR LAB

Allt är möjligt.

Genom åren har vi tillsammans med våra kunder tagit fram mer än 70 000 unika duschlösningar för privata hem och offentliga miljöer med olika krav och önskemål. Eftersom vi producerar alla duschväggar helt utifrån varje beställning, så har du alla möjligheter att själv välja precis de glas och beslag och den profilfinish som du vill ha.

De allra flesta modellerna i både LINC- och ARC-serien kan anpassas så att de stämmer på millimetern till just ditt badrum. Om det rör sig om en vanlig måttanpassning, urtag i glaset eller snedkapning där måtten hamnar inom modellens måttintervall är detta en tjänst som ingår i priset. Men ibland vill våra kunder något mer och då behöver vi ta fram en ritning som du godkänner före produktion. Mer om det längre ner på sidan.

Vilka duschlösningar
måttanpassas kostnadsfritt?

Håll utkik efter den här symbolen när du kollar runt bland våra duschväggar. Den talar om för dig vilka av modellerna som kan måttanpassas. Symbolen i kombination med ett intervallmått t ex "200-900" betyder att du själv kan bestämma måttet (och även höjden, inom maxhöjd). Måttanpassningen är en tjänst som ingår i vårt grundpris. Och kostar dig alltså ingenting extra.

Specialritade duschlösningar.

Gör en så detaljerad skiss som möjligt över hur ditt tänkta duschutrymme ser ut. Ta med dig skissen till närmsta INR-återförsäljare som i sin tur kontaktar vår CAD-avdelning som förvandlar din skiss till färdig ritning. Räkna med ungefär en arbetsvecka innan du får en ritning med offert, som sedan ska godkännas av dig före produktion. Produktionstiden för specialritade duschar är cirka 15 arbetsdagar, och kan variera något beroende på komplexiteten.