Rött och svart badrum

Bara för att dessa färger är så snygga ihop!

På frågan om ifall ett badrum i rött, svart och vitt är jätteläckert kan vi på INR tyckas jäviga, jovisst. Förmodligen på grund av att vår logotype och grafiska profil går i just dessa färger. Fast nej, vi är faktiskt helt ärliga när vi tycker att rött och svart och vitt är jättesnyggt ihop! Att det verkligen är snyggt bevisas i det här smakfullt komponerade badrummet där inredaren har lyckats utomordentligt väl i sitt färg- och produktval. Så här säger han själv:

- Här har vi struntat i idén om att vitt och minimalistiskt håller längre än färgstarkt och trendigt. Eftersom vi redan har ett badrum som går helt i vitt ville vi här köra på färger som verkligen faller oss i smaken. Vårt färgstarka badrum känns verkligen allt annat än tråkigt och det är nog svårt för vem som helst att hålla sig oberörd!

Nästa fråga: Kan SVART verkligen vara GRÖNT? Javisst!

Jomenvisst kan svart vara grönt om med grönt menas grönt som i miljövänligt! Den zebra-randiga duschväggen på bilden är nämligen Svanemmärkt och är vid isärplockning 100% återvinningsbar. Smart va? Vad som skiljer just denna duschvägg som heter LINC Josephine från våra övriga duschväggar och därmed gör den så extremt miljövänlig är att den saknar magnettätningslister samt att bottenlisten är fri från PVC (en slags plast som blir miljöfarlig vid förbränning).

Om produkterna

Duschväggen är en Svanenmärkt LINC Josephine.
Handdukstorken är en elektrisk LINC 21 Line Handdukstork med termostat som lyser uppfriskande blått i påslaget läge.
Toalettstol kommer från Ido.
Alla övriga möbler och blandare har skickats efter från Italien.

Om golv- och väggmaterial

Väggkakel från Golvpoolen.
Knappmosaiken på golvet är inköpt på Höganäs Kakelcenter.

Kategorier: Moderna badrum