Säg det med graffiti!

Ta ut svängarna och visa ditt färgsprakande jag

Tycker du att graffiti är fräckt? Täck väggarna med det. Tråkar vitt kakel ut dig? Sätt kakel och klinkers i metallic färger. Vill du att ditt badrum ska reflektera din unika och originella personlighet? Släpp hämningarna och skapa ett badrum med en alldeles säregen karaktär!

Allt annat än mainstream

Du kanske undrar hur man kan skapa något speciellt av en dusch som finns i de flesta svenska badrum. I så fall vill vi låta bilden tala för sig själv och förhoppningsvis övertyga dig. LINC Niagara må vara Sveriges mest sålda dusch, men den kan få en helt unik look i den rätta omgivningen. I klart glas, är den som en kameleont som smälter in och passar in i alla miljöer.

Är klart glas för diskret, kan du välja bland måna olika glastyper och storleken på den bestämmer du själv. Gå in i Duschverkstan och testa själv de olika kombinationerna du kan köpa LINC Niagara i.

Är det ändå för mainstreem för dig, kan du designa din egen dusch. Vi har ännu inte fått en ritning på en dusch som vi inte kunnat återskapa. Försök utmana oss, men kom ihåg att vårt motto är Bathrooms beyond measure!

Bakgatan i badrummet

Detta är ett hotellbadrum där man har ett röd tråd i både rummet och badrummet, men det skulle kunna vara ett privat badrum. Blandarna ser ut som rör, en monstruös takdusch som garanterat ger känslan av ösregn och klinkers som skulle kunna vara kullersten. Med denna koppling till en bakgata, är en dusch allt annat än tråkig i detta badrum. Så tänk på helheten när du planerar ditt badrum!

Om produkterna

Duschvägg: LINC Niagara, Kakel: "Tau Metallica" av Tau Cerámica från Golvpoolem, Malmö

Foton: Huskvarna Stadshotell
Fotograf: www.dayfotografi.se

Kategorier: Moderna badrum, Små badrum