Det klassiska badrummet

Är du osäker på vilken stil du ska ge ditt nya badrum? Satsa på klassiskt! Ett nytt badrum är en stor investering som ska hålla länge, och en klassisk stil är därmed alltid ett säkert kort. För medan trender kommer och går så kommer badrummet garanterat att bestå.

Trender kommer och går, men vitt består

En del färgstarka personligheter kanske anser att vitt är både tråkigt och lite mesigt. Men det behöver det inte alls bara. Vitt funkar alltid när man är ute efter ett ljust, luftigt och tidlöst badrum. Och dessutom: Det är enkelt att piffa till det med färgglada och moderiktiga detaljer, som enkelt kan ersättas när modet förändras.

I det här badrummet har Stadshotellet i Huskvarna hållit sig till det elementära - vitt kakel, vitt porslin och klassiskt schackrutigt golv. Dessa färger går att matcha med alla möjliga färger och stilar.

LINC Niagara - ett säkert kort som håller i vått och torrt

Ett annat säkert kort är duschen LINC Niagara i klarglas, som passar in överallt. Den går att anpassa helt efter dina behov och förutsättningar. Niagara finns i mängder av olika storlekar och glastyper. En annan finurlig grej med Niagara är att dörrarna är helt invikningsbara (se bilden!) och att du kan montera den på i princip vilka mått som helst. Testa i Duschverkstan så förstår du vad vi menar.

Och så har ju Niagara hela 15 års garanti, vilket gör att den kommer att stå sig i många år framöver. Vi har sagt det förut, men det tål att sägas igen: Det är ingen tillfällighet att Niagara är Sverige mest köpta duschvägg.

Foton: Huskvarna Stadshotell
Fotograf: www.dayfotografi.se

Kategorier: Moderna badrum