Allt ljus på älskade Niagara!

Vitt och valnöt med massor av ljuskällor - här är badrummet för dig som njuter av värme och ljus i alla dess former! Bara se hur ljuvligt den varmtonade valnöten i badrumsinredningen harmonierar med de vita dörrarna och kaklet. Ett badrum man gärna smyger in i för att ta en lång varm dusch när det blåser snålblåst utanför. Och i vad duschar man inte bättre än hela Sveriges favoritdusch LINC Niagara!

Niagara - duschväggen som passar nästan överallt.

Att vår storsäljare LINC Niagara passar i de flesta badrum är knappast någon överdrift. Inte bara vinner den många avgöranden tack vare sin vackra design och smarta funktion med invikningsbara dörrar (se bild 4) - den är även fantastiskt anpassningsbar. Visste du till exempel att du kan montera en Niagara 900x900 på i princip vilket mått som helst dvs orätvinkligt? Eller en 900x900 eller 800x700 för den delen. Ja, vi sa ju det - Niagara är verkligen en fantastisk duschlösning som passar nästan var som helst! 

Några exempel på rät och orätvinklig placering:


Bilden visar ett par exempel på rätvinklig och orätvinklig placering. I själva verket är möjligheterna obegränsade, och endast du och ditt badrum sätter gränserna. Det enda du behöver tänka på när du vill placera en Niagara orätvinkligt är att redan vid köpet ange detta för din återförsäljare. Vid orätvinklig placering behövs nämligen ofta en annan typ av magnetlister än på standardvarianten. Detta för att dörrarna ska sluta hela tätt.

Hur vet man vilka magnetlister som krävs?
Se Duschverkstan!

De särskilda magnetlisterna beställer du samtidigt som du beställer duschväggen, och hur tar du reda på vilka lister som krävs till just din placering? Jo, simulera ditt duschutrymme i Duschverkstan - vår webbapplikation som gör det enkelt att i detalj planera din nya duschlösning. I sista steget får du information om vilka lister som behöver beställas. Självklart kan du även be någon av våra duktiga återförsäljare om hjälp. De är proffs på såväl INR som Niagara och hjälper dig mer än gärna.

Om produkterna i badrummet

DUSCHVÄGG LINC Niagara, BADRUMSMÖBLER från Ballingslöv, HANDDUKSTORK från Nordhem, BLANDARE från Hansgrohe och FMM, WC från Villroy & Boch, SPEGEL från Sköna Möbler, BELYSNING från Maxel och Hide-a-Lite

VITT KAKEL Sidenmatt 25x40 (Woody), MOSAIK Travertine Noce 2,5x2,5, GOLVMARMOR Travertine Noce 10x10

 

Kategorier: Lantligt & Retro, Moderna badrum