Badrum i rosa och vitt

Hur inreder vuxna prinsessor sina badrum?

... de som klarar allt och som har gjort och sett (nästan) allt men som fortfarande har en inbyggd förkärlek för det gulliga, söta och prinsessiga? Jo, modernt i svart och vitt högblankt med en miljömärkt duschvägg och blandare i blankaste krom. Och med några väl valda prylar i rosa, förstås. Fattas bara annat.

Weronica heter tjejen som har inrett det här tuffa badrummet med härligt kontrasterande val av färger och material. Svart, vitt och rosa i kombination med krom och blankt aluminium funkar hur bra som helst och kan säkert inspirera många andra tjejer som växte upp med en My Little Pony under armen.

Miljömedvetenheten en självklarhet

Och precis som för så många andra tjejer och killar från samma generation så har miljömedvetenheten blivit en självklarhet för Weronica. Men så bra att just den här duschväggen är Svanenmärkt då! Den är alltså inte bara klassiskt snygg, praktisk (lyftgångjärnen gör att duschväggen lyfter 7 mm från golvet i invikt läge - underlättar städningen(!) och platsbesparande - den är även 100% återvinningsbar. Ren lyx för vilken prinsessa som helst!

Om produkterna och materialen

DUSCHVÄGG LINC Josephine, BLANDARE tvättställ och dusch från Mora, BADRUMSMÖBLER & TVÄTTSTÄLL Aspen Viskan, ROSA MATTOR från Etol, FROTTÉ från Himla, VÅTRUMSMATTA Forbo Aqualon Pacific, FONDVÄGG Bricmate G Sticks black slate (nät 298x298)

 

 

Kategorier: Moderna badrum, Små badrum, Badrum med snedtak