För dig som är projektkund

Aspen och INR är två ledande varumärken på den nordiska badrumsmarknaden och ingår i koncernen Vanna Group. Vår gemensamma vision sammanfattas i “The Best of Nordic Craftsmanship” och vi har som sikte att göra våra kunders badrumsdrömmar till verklighet.

På projekt- och arkitektsidan har vi sex duktiga rådgivare som gärna hjälper dig med tips och idéer till ditt nya projekt. Vi kommer gärna förbi och berättar mer om våra badrumslösningar - och då inom allt från dusch, blandare och handdukstorkar till badrumsmöbler. 

 

Kontakt

 Kontakta oss för mer information eller för att boka ett möte. Låt oss hjälpa dig.

Funktion, design & kvalitet

Våra designers och produktutvecklare arbetar för att ta fram produkter av allra högsta rang inom såväl funktion och kvalitet som design. Vi låter oss inspireras av trender på kontinenten men värnar samtidigt om det nordiska uttrycket. Vi ger aldrig avkall på funktionen som är viktig för produktens helhet och användning. 

Om INR

Kompletta designserier

För oss handlar design om helheten. Att ett badrums alla delar fungerar ihop och ger ett harmoniskt intryck. Just därför har vi tagit fram ett par designserier där samtliga delar samspelar, i allt från badrumsmöbeln till duschväggen, blandaren och handdukstorken. Uttrycket går från ett kantigare, stramare till ett rundare, mjukare.

Våra designserier

Innovation i detaljer

Vi är måna om att ligga i framkant genom innovation och smarta funktioner. På Aspens sida vill vi nämna musikspegeln med dolda högtalare och dockningsstation till iPhone. En av INRs senaste innovationer är möjligheten att limma upp duschväggen. Du slipper bryta fuktspärren och ta hänsyn till bakomliggande rör, kablar och reglar.

Mer om Borrfri

INRs och Aspens gemensamma vision sammanfattas i “The Best of Nordic Craftsmanship” och vi har siktet inställt på att göra våra kunders badrumsdrömmar till verklighet.

Referenser

Under de nära trettio år som vi varit verksamma på projektmarknaden har vi haft förmånen att arbeta med många spännande projekt. Vi finns representerade på en mängd hotell, privata hem och offentliga byggnader över hela Europa.

Referenser

Från ritbord till montage

Vi är måna om att vårt samarbete ska vara smidigt och effektivt oavsett om du är entreprenör, inredare eller installatör. Ta del av när ett par av våra senare kunder berättar om hur upplevt vårt samarbete.

Så tycker våra kunder

Svensktillverkat

I våra produktionsanläggningar i Jönköping respektive Malmö tillverkar vi och packar alla våra badrumsmöbler och duschväggar. I samma hus håller produktutveckling och marknad till, vilket gör vägen från idé till verklighet kort. Våra produkter är dessutom till största delen svensktillverkade vilket gör att vi kan minska transportbehovet och på så sätt minimera miljöpåverkan och förkorta leveranstiderna.

Vårt miljöarbete

Långa garantier

Tack vare det goda hantverket och vår långa erfarenhet kan vi hålla generösa garantier på våra produkter för hemmets kanske allra mest utsatta rum. Duschväggarna i ARC- och LINC-serien håller alla 15 års garanti. Badrumsmöblerna har 10 års garanti. För övriga produkter lämnar vi 5 års garanti mot produktionsfel. Sedan 2013 är även alla duschväggar i ARC- och LINC-serien CE-märkta.

Garanti

Enkel montering sparar tid

Vi vill att så lite tid som möjligt ska behöva läggas vid installation av våra produkter. Just därför monterar vi badrumsmöblerna innan vi paketerar dem. Duschväggarna monterar vi så långt som det är möjligt, och montaget som återstår har vi brutit ner i enkla moment för att spara så mycket tid som möjligt för installatören. Med hjälp av limningskitet Borrfri kan du också limma upp duschväggarna i LINC.

Mer om Borrfri

Ett naturligt val som håller längre

Vi bryr oss om materialens ursprung och strävar efter att ta tillvara dess unika egenskaper. Allt trä i möblerna är massivt eller fanerat, och duschväggarna är av härdat säkerhetsglas. Såväl möbler som duschväggar är svensktillverkade. Vi månar också om miljön och är anslutna till flera miljöfrämjande organisationer. Möblerna i Viskan-serien och hela LINC-serien är dessutom Svanenmärkta.