Allt börjar med vatten

"Tidigt om morgonen, sent på kvällen, efter träningen, före festen. Innan jobbet, efter jobbet. För att slappna av, för att vakna, för att få ny kraft, för att koppla bort allt, för att hitta fokus. För att sjunga. För att tänka. För att drömma dig bort en stund. För att låta allt falla på plats. För vad som helst. Det finns en dusch för dig."

Rakt på sak. Snett är rätt

Alla våra duschväggar tillverkas först när du har gjort din beställning. Vi tror nämligen på att om man ska bygga Nordens bästa duschar måste man anpassa dem exakt efter platsen där de ska vara. Låter det krångligt och lite dyrt? Inte alls. Oavsett vilka mått du väljer, och hur du vill att vi skär glaset – rakt eller i vinkel – så betalar du samma pris som om du hade valt en standardmodell. Den särskilda måttanpassas-symbolen visar vilka duschväggar som kan måttanpassas – helt utan extra kostnad. 

Våra produkter

Form och funktion i balans

Vad är egentligen god design? Det avfärdas inte sällan som hittepå, och som något som tar fokus från produktens verkliga funktion. Vi tycker att det är precis tvärtom. Att de smartaste funktionerna är de som har noggrant avvägd form, och att arbetet bakom helt enkelt inte märks. Vårt breda sortiment i de fyra designserierna ARC, LINC, BRIC och BASIC erbjuder dig nästan gränslösa möjligheter att skapa det badrum som du drömt om utifrån personliga behov och smak.

Våra designserier

ETT NORDISKT HANTVERK

Sedan 1988 har vi haft de nordiska badrummen i åtanke i allt som vi har tagit oss för, och idag är vi störst i Norden när det kommer till smarta duschlösningar. Genom att vi har egen tillverkning i vår fabrik i Malmö har vi full kontroll över hela produktionskedjan, och därför kan vi också lämna långa garantier. Vårt kvalitetsarbete sträcker sig från små men väl så väsentliga detaljer till de stora frågorna som leveranstider, återvinningsbara material och arbetsförhållanden.

Vår garanti

Första steget till din nya dusch börjar här

Duschväggar

Vi har marknadens största sortiment på duschväggar. Börja med att välja placering.

Våra duschväggar

Handdukstorkar

Den stringenta handdukstorken Line finns i runt och kantigt utförande och i två längder.

Handdukstorkar

Blandare

Blandare för badrum, noggrant utvalda för att matcha duschväggarna i ARC och LINC.

Våra blandare

INR lab

Varje badrum är unikt och ibland kräver det att duschväggen anpassas på ett eller annat sätt.

Läs mer

inr - en del av vanna group

För drygt tjugofem år sedan fick vi en förfrågan från en större hotellkedja som sökte en mer lättstädad duschvägg. Den eleganta duschväggen fick namnet Josephine och ingår fortfarande i vårt sortiment som idag är Sveriges största. Sedan 2010 ingår INR och badrumsmöbeltillverkaren Aspen i Vanna Group. Både varumärkena står för hög kvalitet i såväl form som funktion och delar visionen att hjälpa den nordiska konsumenten att förverkliga sina badrumsdrömmar.

Mer om Vanna Group

ett skönare grönare badrum

Materialen som vi tillverkar våra duschväggar av kommer direkt från naturen. Ja, de kommer från en miljö som nu för tiden är ganska hårt ansatt och som behöver allt stöd den kan få. Därför är vi väldigt glada över att alla duschar i LINC-serien nu pryds av en ståtlig märkning. Den har formen av
en svan och vittnar om att duschväggarna är både hållbara och hållbara, och att varje liten del en dag kan återvinnas för att på nytt bli en del av naturen.

Svanenmärkta duschväggar

Mer inspiration och tips

Våra duschväggar

Hos oss hittar du Nordens bredaste sortiment av svensktillverkade duschväggar i högsta kvalitet och med lång garanti.

Läs mer

Limited Edition

Just nu erbjuder vi begränsade upplagor med polerad mässing för en rad utvalda duschmodeller, handdukstorkar och matchande krokar.

Läs mer

Kontakta oss

Kontaktuppgifter samt adresser till våra kontor hittar du här. Vi ber dig som konsument att i första hand vända dig till din närmaste återförsäljare.

Läs mer

Återförsäljare

Du hittar våra produkter i närmare 300 välsorterade badrumsbutiker med utställning över hela landet. Välkommen att göra ett besök.

Hitta en butik