Badrumstrender

Att inreda sitt badrum personligt blir allt viktigare. Vi samlar intryck från olika branscher gällande färg, material och föremål som traditionellt hör hemma i vardagsrummet och nu får flytta in i badrummet.  Här hittar du det senaste inom badrumsinredning som ger dig en hint om vad framtiden har att erbjuda. 

Badrumstrendrapport 2017

Produktutvecklingsavdelningen rapporterar direkt från Cersaie-mässan i Bologna, Italien. Vi har sammanfattat 5 tydliga trender.

Läs mer

Årets färg 2016

För första gången har Pantone valt två kulörer till årets färg. Rose Quartz och Serenity.

Läs mer

stylistens favoriter

Badrummet är hemmets mest personliga rum. Inredningsstylisten Johanna Pilfalk visar oss några tips på hur du kan skapa rätt känsla i ditt badrum.

Läs mer

Badrumsförvaring

I många badrum lämnar förvaringen mycket att önska. Använd smarta, snygga och stilfulla  förvaringslösningar som ger rätt känsla i hemmets mest personliga rum. 

Läs mer

Svart är det nya svarta

Vitt må vara vad de flesta av oss kommer att tänka på när vi pratar om färger till badrummet. Men faktum är att ett badrum med mörka golv, väggar och möbler visst kan kännas lika fräscht som ett ljust.

Läs mer

Mer inspiration och tips

Badrumsinspiration

Upplev våra nära 100 reportage med tips och badrumsinspiration för alla typer av badrum oavsett storlek och stil.

Läs mer

Bildbank

Här har vi samlat alla våra aktuella produktbilder och miljöbilder i högupplöst format. Välkommen att använda dem i din privata blogg eller på Pinterest!

Läs mer

Så väljer du duschvägg

Duschhörna, dusch i nisch eller kabin? Vi hjälper dig att reda ut begreppen och välja rätt lösning för ditt badrum.

Läs mer