Tvättställsblandare som förhöjer estetiken

Vi tycker om att betrakta tvättställsblandaren som ett smycke på badrumsmöbeln - en till synes liten men viktig detalj som förhöjer estetiken och som gärna kan följas upp även i duschutrymmet i form av takdusch och termostatblandare.

För att underlätta för dig att försäkra dig om den designmässigt röda tråden i ditt nya badrum har vi tagit fram ett par kompletta blandarserier med tvättställsblandare, takduschar och termostatblandare – en för serie ARC och två för LINC, som matchar uttrycket på duschväggar och handdukstorkar i respektive serier.

Med det sagt vill vi nu bjuda dig på en överblick på våra tvättställsblandare. Vilken faller dig och ditt badrum bäst i smaken?

Se alla våra blandare för badrum

ARC 32 Tvättställsblandare är en mycket stilren tvättställsblandare i kantigt utförande som matchar ARC-seriens duschväggar och handdukstork.

Här ser vi ARC 32 Tvättställsblandare igen fast för ovanpåliggande tvättställ. Pop-up-ventilen fungerar till de flesta tvättställ.

ARC 32 Tvättställsblandare tillsammans med badrumsinredning från Aspen.

LINC Modell 23 är en mycket populär tvättställsblandare som finns i tre utföranden med färginlägg i greppet; krom, svart och vitt. 

LINC 23 Tvättställsblandare med vitt färginlägg. Matcha gärna med termostatblandare och takdusch i samma utförande.

LINC 23 Tvättställsblandare i ett underbart vitt badrum med detaljer i guld, mint och marmor. Badrumsinredningen kommer från Aspen. Läs reportaget

ARC 32 Tvättställsblandare i matt svart utförande.

Den mattsvarta tvättställsblandaren kontrasterar snyggt mot porslinet.

Ett stilistiskt badrum i svart och vitt står högt upp på mångas önskelista. Med ARC 32 Tvättställsblandare i matt svart finish ger du badrummet en svårslagen wow-känsla som håller länge. Läs reportaget

En tvättställsblandare med ett rundat uttryck här tillsammans med badrumsmöbler ur serien Lysan från Aspen.

LINC 21 Tvättställsblandare är en enkel men tidlöst snygg blandare som harmonierar med duschväggarna i serie LINC. Matcha gärna med termostatblandare och takdusch med samma formspråk.