Badrum i marmor och mässing

Visst kan du få även det lilla badrummet att andas lyx! Välj färger, material och badrumsinredning som går i linje med din personlighet och skapa ett rum för maxad njutning för både kropp och själ - oavsett storlek. De puderrosa väggarna må leda tankarna tillbaka till flickrummet men i kombination med de hexagonformade kakelplattorna i stilsäker marmor och med detaljer i mässing ger du rummet en edge som är lika trendigt rätt i storstadens vindsvåning som i villan på landsorten. Hur ser just ditt drömbadrum ut?

Limited edition

Mässing är en vacker metall som håller över tid, åldras med fin patina och som behåller sin exklusiva look under många år framöver. I en särskild Limited Edition erbjuder vi nu en begränsad upplaga av våra mest populära duschväggar i ARC-serien med beslag och grepp i polerad mässing. I serien finns också handdukstorkar och krokar med samma finish. Hör med din närmaste återförsäljare.

ARC-modellerna som omfattas är modell 2, 3, 4, 12, 13, 17 och 20. 

En av sakerna som gör det här badrummet särskilt intressant är hur man har utnyttjat den hylla som blir av den vägghängda wc-stolens stallage. Här har man låtit hyllan löpa hela vägen in i duschutrymmet och därmed skapat en snygg och praktisk samlingsplats för schampo, tvålflaskor och annat man vill ha nära till hands. 

Även duschväggen från INR har man låtit anpassa efter det givna utrymmet. Studera fotot så ser du urtaget i glaset. Modellen heter ARC Modell 20 - här i klart glas med beslag i mässing som ingår i säsongens Limited Edition. Själva måttanpassningen kostar ingenting extra, så länge den ryms inom duschväggens angivna måttintervall. Ta gärna hjälp av närmaste återförsäljare.

För en genomgående och komplett look välj en handdukstork  och handdukskrok med samma finish i mässing. Den nätta badrumsmöbeln med spegel kommer från Aspen och den väggnära golvbrunnen från Purus. Samtliga blandare kommer från Vola. Den rosa väggkulören heter 2845 Rörelse och kommer från Jotun.

Badrumsmöbeln är en A60 Ikon med mässingsbeslag från Aspen. En praktisk möbel när du vill ha fler tillval och smartare lösningar.

Spegeln, också från Aspen, är en nyhet med reglerbar sidobelysning som gör att du både kan rikta ljuset mot ansiktet för att kunna se fler detaljer och skifta mellan kallt och varmt ljus vid t ex sminkning.