Handdukstorkar i linje med ditt badrum

Line är vår egen serie handdukstorkar som sedan den första versionen såg dagens ljus för drygt 15 år sedan har blivit något av en stilikon i det nordiska badrummet och förekommit i otaliga reportage i både svenska och utländska inredningstidningar. 

Än idag är Line handdukstorkar storfavoriter hos våra designmedvetna kunder med en lång rad fördelar både vad gäller design, kvalitet, funktion och miljö. Med en Line handdukstork intill duschväggen eller badrumsmöbeln har du alltid en varm och skön handduk nära till hands. På natten fungerar den energisnåla LED-belysningen i toppen som effektivt ledljus vilket ger hela badrummet ett behagligt sken.

Line i sitt originalutförande i blankpolerat rosttfritt stål och längd 1750 mm. Här tillsammans med lika populära duschhörnan LINC Niagara i Strimma.

rund eller kantig – kort eller lång?

Handdukstorkarna finns i två olika linjer för att passa ihop med ditt badrum i övrigt – en med fyrkantigt och en med runt formspråk – ARC 30 Line respektive LINC 21 Line. Modellerna finns i två storlekar – 850 och 1 750 millimeter och du kan med fördel kombinera de olika storlekarna och skapa en kreativ och spännande känsla i ditt badrum. 

Samtliga varianter har energieffektiv och stilren LED-belysning upptill, vilket både blir en snygg detalj i badrummet samtidigt som den fungerar som ett praktiskt ledljus nattetid. Line Handdukstork är eluppvärmd och har med sin stringenta form förmågan att passa in överallt. Du väljer själv mellan blankpolerat eller mattborstat rostfritt stål eller valfri semimatt NCS-kulör. Väljer du badrumsinredning från Aspen kan du dessutom få din möbel lackerad i exakt samma nyans.

Välj mellan klassiskt utförande i blankpolerat eller mattborstat rostfritt stål – eller i valfri färg!

Du kan få exakt samma nyans på handdukstorken som på badrumsinredningen från Aspen.

LINC 21 Line i sitt runda originalutförande, i 850 respektive 1750 mm längd.

År 2010 lanserade vi en fyrkantig version av Line som matchar det kantiga formspråket i ARC.

Nattetid ger LED-belysningen i toppen på handdukstorken ett behagligt ledljus som lyser upp hela badrummet effektivt. Läs reportaget

LINC 21 Line i samma signalvita finish som på duschhörnans väggprofil.

Line i samma kulör som mönstret "Broderie" på duschhörnan LINC Angel.