Dusch vid fönster? Lösningen heter Monument

Vid renovering av ett befintligt badrum är det vanligt att ställas inför dilemmat med ett fönster som är placerat så pass nära hörnet att man frågar sig om det över huvud taget är möjligt att tänka in en duschvägg i rummet. Kanske har det tidigare stått ett badkar under fönstret som du nu vill ersätta med en snygg och praktisk duschlösning. "Hur kommer jag vidare", tänker du. Låt oss hjälpa dig!

I vårt breda sortiment har vi en vacker hörnlösning vars väggprofiler kan placeras alldeles intill hörnet och som på så sätt ge dig en mycket rymlig duschyta samtidigt som du skyddar badrumsfönstret från fukt. Modellen heter LINC Monument och har blivit något av en favorit vid just den här typen av svårplanerade badrum. 

Duschhörnan LINC Monument kan placeras nära hörnet och fungerar därmed om du har ett fönster intill.

När duschen inte används viker du smidigt in dörrarna mot väggen. Praktiskt och snyggt!

En monumental duschlösning.

Monument ingår i designserie LINC och har samma unika fördelar som sina systermodeller; den är svensktillverkad i 6 mm härdat säkerhetsglas, är Svanenmärkt och har 15 års garanti. Konstruktionen bygger på det särskilda patenterade lyftgångjärnet som höjer och sänker dörrarna i öppet och invikt läge vilket både underlättar städningen och tillåter att du viker in dörrarna helt mot väggen och på så sätt sparar värdefullt utrymma i rummet när duschen inte används. Välj mellan finisharna Blankpolerat, Mattborstad eller Signalvit.

För att få en uppfattning om hur LINC Monument kan hjälpa dig, prova dig fram i Duschverkstan. Där kan du ställa in exakt de måtten som passar för ditt badrum och generera ett komplett beställningunderlag som du tar dig med till närmaste återförsäljare.

I Duschverkstan kan du prova dig fram till exakt de måtten som funkar i ditt badrum.

Samma lösning - samma mått, i invikt läge.

Monument kan också placeras mitt på väggen och är särskilt praktiskt om du till exempel behöver ta hänsyn till en tokigt placerad golvbrunn. Läs mer