Personligare badrumsinredning med enkla medel

Vit badrumsinredning står alltjämt överst på topplistan över de mest populära färgerna på badrumsinredning i Norden. Och det är inte så konstigt - vitt fungerar ju i nästan alla lägen. 

Men en vit badrumsinredning kan samtidigt ställa högre krav på dig som ska inreda. Utan handplockade föremål och den personliga touchen riskerar den nämligen att kännas opersonlig. Här ger vi ett par tips på hur du lyckas skapa ett personligt badrum med enkla medel.

Badrumsinredning Viskan 130 i vitt utförande med dubbla tvättställ. Från Aspen.

Koppar och marmor

Under de senare åren har metallen gjort stark comeback i våra hem och nu även i badrummet. Koppar i sitt gyllene sken ger kontrast och adderar värme till den vita badrumsinredningen.

Ett annat material på frammarsch är marmor som ger ett sobert men livfullt avtryck som håller år efter år.

Småsaker som gör stora skillnader

Var heller inte rädd för att plocka in föremål som du egentligen inte tycker hör hemma i badrummet, till exempel ett sidetable eller en tavla. Det är ju just den där oväntade twisten som ger badrummet sin personlighet. Aldrig förr har de små föremålen i badrummet spelat så stor roll som nu. Med vackra föremål som traditionellt sett hör hemma i vardagsrummet skapar du ett rum som ger avkoppling och njutning inte bara till din kropp utan också till ditt inre. Inredningsstylisten Johanna Pilfalk berättar mer om hur de små sakerna kan göra stor skillnad.

Handplockade favoriter

Kopparbord - Breeze, Swedese
Mintgrön bricka - Hay
Grön mugg - Hay
Kopparljusstake - Hay
Tandborstar i trä - Artilleriet
Tvål - Åhléns
Kopparkruka - Illums Bolighus
Kopparkrok - Deia Detaljer
Handduk - Ferm Living
Hängare i trä - Muuto
Kam - Iris Hantverk

Duschväggen LINC Modell 20 med signalvita profiler.

Vit badrumsinredning går aldrig ur tiden.